2 bra saker

Hinner inte blogga så långt just nu.. tänkte bara höra av mig lite snabbt.
Idag är det nyårsafton, vi ska till grannarna,  härligt med krypavstånd :)

Idag har 2 bra saker inträffat (än så länge)

1
Jag har varit på Staduim och shoppat lite. För 677 kr fick jag följande:
1 par  Reebok walkingskor till mig
1 par Reebook walkingskor till David
1 par Adidas Gore tex skor till mig
1 Everest vinteroverall till Josefin (att ha nästa vinter tänkte jag)
1 Everest väst till Josefin (Alexander har en likadan)
1 par raggsockar till David (han är rädd att frysa om fötterna ikväll...) :)

Jag får ju säga att jag är ganska så nöjd :) Lämnade tillbaka en tröja jag hade fått som var för liten, och fick ett par skor gratis (tag 3 betala för 2 på alla skor) samt medlemspris (100 kr rabatt/par) på reebokskorna. Jag är som sagt nöjd med dagens shopping :D

2
Den andra saken som var väldigt fiffig var att jag fick in bilen i garaget. Den har fått stå ute i några dagar för låset hade frusit på garageporten (åååååh, varför har vi inte fjärrstyrt garage här? Hade vi bott i huset när portarna sattes in hade vi haft det!!) Igår sprutade David in låsolja och nu gick det lättare än aldrig förr att vrida om nyckeln :)
Gillade inte tanken på att ha bilen ute på nyårsnatten. Gillar aldrig att ha den ute. Att folk som bor här har sina bilar ute istället för att använda sina garage är för mig en stor gåta. Inte bara för bilens skull, utan också att det är så nonchalant mot alla gäster och grannar som har 2 bilar och måste ha en ute. Det finns ju inte platser i överflöd.

Nog om det, nu är det nyår, dags att börja svida om här. Och snart väcka Alexander som sover sen middag. Han ska orka till 12-slaget ikväll är det tänkt, inte lätt att göra det utan sömn, han är ju van att somna innan kl 19 på kvällen :)


GOTT NYTT ÅR !!


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0