Klackat å klart!

I måndags var jag och hämtade ut mina svarta vinterstövletter (eller vad heter det, kängor?). Jag hade nämligen varit så duktig och lämnat in dem på omklackning. Det är vääääldigt olikt mig och ger massor av vuxenpoäng (eller?). Jag kan inte minnas att jag klckat om ett par skor sen jag vet inte när... sen jag bodde hemma... ??? Jag är snarare typen som drar på det föööör länge, så länge att det tillslut blir försent och skorna är kaputt. Men nu så, nu tog jag tag i det och vips fick jag fina klackar igen :) Nu ska jag bara hålla koll på mina skinnstövlar också, så att jag ser till att lämna in dem i tid! En omklackning à 140 svenska kronor var ju nästan som hittat (i jämförelse med att köpa nya skor).

Och eftersom klackarna blev så billliga (??? vad ska en klackning kosta för att det ska vara billigt, jag vet inte, men jag betalade o såg glad ut!) så kostade jag på mig ett besök på Lindex också för att köpa 2 tröjor till Josefin. Vi hade kollat på dem i söndags. Det var till och med så att David hade sett ut dem (och det händer ju inte allt för ofta att han lägger sig i barnens klädinköp). Vi köpte dem inte då, för även om hon behöver tröjor (går åt som smör i solsken på dagis) så måste de ju inte kosta 129 kr styck. Man kan ju köpa 3 och betala för 2 av Lindex Basic-tröjor (min absoluta favorit, håller färg och form kanon). Då hade jag fått 3 tröjor för samma pris som jag fick en i det här fallet. Men nu var det så, vi var sålda på dessa två Bamse-tröjor (varav jag bara httade bild på en), och så fick det bli. Shit vad jag tjôtar om 2 stackars klädesplagg. Punkt!

I måndag var även min första dag på min nya plats på jobbet. Dagen gick åt mest till att få tag i min nya dator och komma in i den och få igång alla behörigheter och program och allt vad man ska ha. Men nu fungerar det mesta som det ska :) Av min kollega från mitt "gamla" team fick jag en fin present, en specialdesignad mapp som hon hade gjort till mig. Så gulligt. Petra visar den själv på sin blogg, så jag lägger inte upp den här också (har inte tagit några bilder på den...)

I måndags kväll åkte jag till Hisingsakuten med min lilla hals. Efter att ha konsulterat sjukvårdsupplysningen tidigare på dagen så fick jag rådet att uppsöka läkare. Smidigt med kvällsöppen vårdcentral, jag nattade barn och åkte sen dit vid 20-tiden. 2 timmar senare och 100 fattigare var jag friskförklarad. Ja, inte frisk kanske, men inte så sjuk att läkemedel krävdes. Igår kändes det bättre, idag känns det sådär. Just nu känns det som att rösten snart ger vika. Vi får se om jag kan prata i morgon.

Idag fick jag i alla fall i mig lite vaccin på jobbet. Känns skönt att ha fått det gjort. Än så länge är det bara lite småömt i armen, i morgon är det förmodligen värre.

Idag verkar vår dator ha kraschat också :( Det är inte alls speciellt förvånande, den har ganska många år på nacken. Den har varit superbra, men nu måste vi nog inverstera i en ny snarast. Jag fick igång den förut (tack å lov) så jag fick skyndat mig att säkerhetskopiera över massa dokument o grejor på ett USB-minne. Men det är mycket info som kommer gå förlorad känner jag.... :(
Tur i alla fall att jag snart får mina skattepengar så man kan finnansiera en ny! :)

Nä, nu ska jag sova o vila halsen!


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0