Liten lördagsrapport

Bäst att skriva något så att mitt trista inlägg från igår ramlar ner en bit på sidan :)

Idag har det varit en betydligt bättre dag David är på benen igen och Josefin har varit sig själv. Så underbart, för så som hon har gnällt och klängt de seanste dagarna så vet jag inte om jag hade orkat en dag till.

I förmiddags var jag på Coop och shoppade det mesta av julmaten. (Jo, jag brukar handla på ICA, men ibland har Coop oemotståndliga dagare i sitt DR) Det är ju en del som ska handlas, cheddar, kallrökt lax, rödbetor, grädde, potatis, ja massor av saker... I morgon är det dags att lägga in sillen. Dagen för julafton är det dags att fixa rödbetssalladen. Sen är det ju lite annat som ska grejas med också i matväg. Maten är väl det "minsta" problemet med jul kan jag känna, den flyter på av sig självt lixom, och för mig är det nog det viktigste, att man har "riktig" hemmalagad mat och många olika goda saker på julbordet. Så nu är kylen och förrådet fullt av mat. Tur att det är kallt ute (var -12 i morse) så man kan ha mat ute i förrådet utan problem. Det är nästan för kallt...

När jag kom hem stack David och Alexander iväg för att köpa årets julträd. I år bestämde de sig för att gå upp till centrum här och köpa en grann gran. Haha, det var ju inte så billigt... Men fin är den (säger David, jag har inte sett den utvecklad än). Nu när vi spenderat en halv förmögenhet på ett stackars träd som ska in i vårt vardagsrum så får vi nog ta in den redan i morgon, så att vi får valuta för pengarna. Lite i tidigaste laget, tisdag hade väl kanske varit mer lagom, men men... Nästa år får vi nog ta ner plastgranen från vinden för att kompensera kostnaden ;)

I eftermiddags tog jag och Josefin en promenad. Först till en outlet här borta, jag behövde ett par saker som finns där. Sen gick vi vidare till IKEA för att få tag på några andra saker. Tyvärr fann jag inte allt jag behövde, men det blev en skön promenad kombinerat med kul shopping, helt perfekt med andra ord. ;) David och Alexander fick komma o hämta oss på IKEA. det började bli lite väl gnälligt för att lilla fröken skulle vilja åka vagn hela vägen hem igen.

I morgon ska jag o min söta mamma träffas och shoppa lite på Allum. Behöver lite kläder. Det ska bli kul. Nu ska jag lägga mig. Det börjar kännas att jag inte fått sova så bra på ett bra tag nu.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0