Snö!

Idag föll äntligen lite snö. I förmiddags dalade sakta men säkert lite flingor. Jag hade kanske hoppats på att det skulle fortsätta lite längre under dagen så att snötäcket hade blivit lite tjockare. Men det fick gå.


Altanen i vinterskrud


Efter lunch gav vi oss ut på lite pulkaåkning. När vi kom fram till "kullen" så var där lugnt och skönt och inte speciellt uppåkt. Alexander hann göra ett åk tror jag, och sen släppte någon ut alla vildarna från skolan som ligger precis intill. Så vi fick samsas med typ 15-20 st 8-9-åringar (eller hur gamla de kan ha varit). Alexander brydde sig dock inte nämnvärt om dem, utan han skötte sitt. Dvs upp för kullen, placera sig i pulkan, putta fart (de som erbjöd honom hjälp fick nobben) och så åka ner, och sen upp igen...


Josefin fick göra ett åk för sin storebror (jag borde tagit med den andra pulkan också).
Hon kom ner nöjd och glad och fick en stor kram av Alexander, tyvärr hänger man ju inte alltid med med kameran...
Efter ett tag fick vi nog och drog oss hemåt. vi började bli lite frusna om fötterna (i alla fall jag). Hemma blev det varm choklad deluxe (dvs gjord med en hel chokladkaka istället för kakao samt vispgräde på toppen). Mumsigt värre tyckte jag. Alexander var inte lika förtjust... Oboy funkar bättre. Han fick i alla fall inviga sin fina krokodilmugg som han fick i sitt paket av tomten idag.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0