Färdigtränat!

Det blev en kort tid för mig som aktiv medlem på Sportlife. En hel gång hann jag vara där och träna. Sen blev jag sjuk (ja, det är det jag säger, träning är inte nyttigt för kroppen, och se, jag fick lunginflammation! :))

Min träningskompis har däremot varit riktigt häftig och gått dit själv när jag varit sjuk. Jag är imponerad, det hade jag nog inte gjort.... Igår när hon kom dit uppdagades det dock en liiiiiiten detalj. Något som vi inte alls fick veta när vi köpte våra träningskort. Nämligen att de bara gällde i gymmet och inte gruppträning!!! Hur hon har lyckats gå dit 6 gånger och träna utan att de har reagerat tidigare kan man ju fråga sig.

Så nu sitter vi med varistt träningkort som vi inte vill ha. Man kan ju lägga till massa pengar o få tillgång till gruppträningen också. Eller så kan man boka pass och betala 20 kr extra varje gång. Men där går gränsen för mig. Av principskäl gör jag inte det. Och av ekonomiska. 2000 kunde jag tänka mig att betala för ett år, och det gjorde jag, men inte en krona mer. Jag har nämligen inte en finfin arbetsgivare som betalar tillbaka massa pengar som de flesta företag gör. På mitt jobb tycker man inte att friskvård eller personalvård heller för den delen är så himla viktigt.

Så nu lämanr jag tillbaka kortet och får mina pengar som jag betalt, sen får jag hitta något alternativ. Promenader! Jag får bli bättre på att promenera. Helt o hållet gratis!!! Fantastiskt! Jag tor jag måste ta mig en rask så kallad powerwalk (så hurtigt det låter) redan ikväll!! Om jag skriver här i bloggen att jag ska göra det, så måste jag ju.... eller??

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Får man powerwalka med dig kanske? Tror även att grannen vägg i vägg med dig är sugen på en promenad idag...Nu har du bloggat om det och även fått promenadsällskap, så nu bara du MÅSTE ut ikväll!!! ;-)

2009-02-12 @ 14:19:59
Postat av: Caroline

Ingen återvändå låter det som :) Förutsatt att min man orkar med barnen ikväll då, men vi kanske kan ta det när dem har somnat eller iaf är på god väg :)

2009-02-12 @ 14:35:22
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: Linda

Jaa!! Vi kan väl försöka att powergå 2-3 ggr nästa vecka..? Jag vill gärna med, och går gärna ut runt 19.30-20 tiden. Skulle gått ut o gå igår men det kom en godisskål( o en apelsin) emellan :)! Haha...

Men om vi är tre så kan vi väl släpa ut varandra!?

Kan man prata om man powerwalkar?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0