Farväl älskade...

Idag har jag gjort något tungt. Jag har varit på POP och lämnat tillbaka Josefins fiiiina overall som de återkallat. Så nu står vi utan detta väldigt praktiska plagg. Vad ska hon ha på sig? Vi har en annan overall, så det är inte det. Men den är ju av vinterstuk och börjar bli lite kort i benen. Funkar inte alls om ett tag, och framför allt inte när det blir mildare ute. Fleecen från POP var ju så perfekt, men nu har de fått för sig att det tydligen var för stor luva och kvävningsrisk. Suck ja...

Jag tog pengarna tillbaka. Det fanns en ny overall jag kunde bytt till, den var i samma material, men utan luva. Och inte alls snygg. Inga randiga detaljer (det är ju det som "gör" hela overallen) och inga snygga svarta dragkedjor. Den var bara totalt röd och tråkig. Dessutom är det knasigt utan luva tycker jag. Nä, så det blev ingen sådan. Jag tänker att jag köper vårjacka och kanske ett par överdagsbyxor för pengarna istället, så har man lixom haft overallen helt gratis :)

Jag har spanat in en jacka på Lindex. Den kommer det att bli om jag inte hittar någon bättre på GeKås på tisdag. Då är det nämligen destination Ullared som står på programmet :)

Innan jag åkte till Allum var jag tvungen att ta på henne overallen en sista gång och föreviga den :)


Världens bästa plagg, bara att "tjoffa" ner henne och inte tänka på varken vantar
eller något på fötterna. En fuskpolo och en mössa på toppen, så var hon klar!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Ohh, va kul att åka till Ullared... Åker du utan barn? Det är ju bara såå kul att åka dit o shoppa loss. Förstår att det är lite deppigt att behöva lämna tillbaka overallen. Den verkar väldigt väldigt praktisk, och snygg!

Ha det bra. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0