Status = inte så bra

Ligger här på soffan och försöker kurera mig. Den här förkylningen går verkligen inte i rätt riktning. I går kväll var jag helt slut och gick och lade mig kl 20. Jag frös som en hund och hade väl feber antagligen. Josefin mår inte heller speciellt bra, hon hostar och är snuvig och har jättesvårt att sova. Hon kommer inte till ro o vaknar flera gånger under kvällen och natten. I natt var hon vaken ett par timmar och gallskrek i omgångar. Våra grannar kan inte ha sovit så gott.... Eftersom jag knappt orkade stå på benen var det mest David som var uppe med henne och försökte få henne att somna om. Äntligen somnade hon väl vid 2-tiden och sov ända till klockan 6. Jippie!

Eftersom jag mår som jag mår och vill bli av med den här skiten nu så är David hemma idag. Jag hade inte pallat att gå o lämna Alexander på förskolan kl 9 i morse. Jag kollade försäkringskassans hemsida igår för att se vad det är för regler, om det är så att David får vara hemma fast att jag också är det. Och då är det tydligen så att om den ordinarie vårdaren (som är jag just nu eftersom det är jag som är föräldraledig) är sjuk och inte kan ta hand om banet så kan någon annan ta ut tillfällig föräldrapeng. Så nu är jag sjukanmäld och David kan plocka ut föräldrapeng på Josefin. Det är en hel vetenskap med försäkringskassans regler. Tur att man inte behöver ha mer än nödvändigt med dem att göra :)

Nä. Dax att vila vidare. Eller kanske äta något. Jag är så sugen på massa god mat, men jag orkar inte laga något av det just nu. Det får bli något som bara kan stoppas i micron o sen är det klart :)

Appropå micron förresten. Jag är så nöjd med vår nya microvågsugn. Den är kanon. Den kan verkligen tina en paket köttfärs utan att hälften blir tillagat och mitten fortfarande är frusen. Ett stycke perfekt tinad köttfärs fixar vår supermicro på ett nafs. Lovley!

Någon som märker att jag har svårt att avsluta... :)

Men nu, nu slutar jag! Hej svejs.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Vi hör inte ETT knysst av era nattliga "äventyr"...

Men va jobbigt att förkylningen aldrig går över!? Kanske skulle behöva någon form av pencellin?

Många krya på er kramar från mig!

Postat av: Caroline

Vad skönt att det inte hörs... Man blir ju lite orolig att man väcker hela längan när vi klampar och hoppar omkring med en skrikande bebis.

Ja, snart får jag väl ha ngt starkare, men det är så joxigt å hålla på o gå till läkaren... Vi hoppas på sömn i natt så får vi se statusen i morgon.

2009-02-04 @ 19:24:24
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: Helén

Nu har pop utökat rean med "upp till 70%". Hoppas du/ni mår bättre snart. Här har halva familjen varit magsjuka o andra halvan av familjen har bott hos mina föräldrar i flera dagar, hoppas hoppas att vi inte blir sjuka nu för nu är vi hemma igen ;D

2009-02-04 @ 22:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0