Trött på det här nu

Kan vi aldrig bli friska? Jag börjar bli trött på att vara sjuk. Josefin repade sig igår em och är "som vanligt" idag igen. Men oj, vad hon var slö i går förmiddag. Inte alls sitt rätta spralliga jag.... Men mår man pyton och kräks med jämna mellanrum så är man ju inte så sprallig direkt... Jag tvingade i henne socker-/saltlösning och hon var asförbannad på mig varje gång... Men vad ska man göra?

Grabbarna verkar ha klarat sig hittills, jag däremot har varit slö och mått lite småmysko i några dagar. Är inte riktigt i form om man säger så. Ingen kräksjuka (än!) som tur är, men att inte orka med dagen är tilläckligt jobigt. Jag hoppas jag piggar på mig snart.

Davids föräldrar kom förbi en sväng förut och så gick de ut allihopa, David och barnen och farmor o farfar. Alexander skulle få åka pulka. Det tog dock inte så väldigt lång tid innan de kom hem igen. Alexander "hatade" det (Davids ord). Han är verkligen inte mycket för att vara ute när det är kallt vår son. Jag hoppas våren kommer snarast och bjuder på varmt väder!

Nä, om man skulle försöka tugga i sig några smörgåsrån... Aptiten är inte på topp. Ska skicka upp David till affären och köpa Proviva sedan.

Hoppas ni har en roligare lördag än oss!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Såg din familj i pulkabacken! Simon var också ganska rädd i början. För att inte tala om Sebastian när han var liten!! Han var LIVRÄDD!!!

Hoppas att du inte blir mera sjuk än så, även om det är skitjobbigt att gå o må tjyvtjockt hela tiden. O tråkigt att inte kunna hitta på något när det är helg o allt... Krya på dig! Hoppas grabbarna klarar sig...

Ps, har skrivit om brödet i min blogg...

Kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0