Uppe med tuppen

God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen. Barnen är vakna sedan en bra stund tillbaka, och min älskade man behöver verkligen lite sömn efter senaste dygnens slit, framför allt på nätterna när Josefin vägrat sova. Jag känner mig betydligt bättre, men såklart är jag inte i närheten av frisk än. Håller sig bara febern och huvudvärken borta så ska jag nog kunna vara lite på benen idag i alla fall.

Senare idag ska jag se till att packa en del paket som ska skickas iväg. Jag håller ju på att sälja av lite barnkläder på tradera. Man får ju inte så mycket för dem, men många bäckar små.... Sen om det är värt allt jobb kan ju diskuteras. Men nu kommer ju kläderna till användning igen och det är ju bättre än att de ligger här o skräpar. En sak får man dock bra betalt för på tradera, ytterkläder från Polarn o Pyret. Det är sjukt, någon har bjudit 574 kronor för Alexanders gamla windstopper fleecejacka och vindjacka. För mig är det helt obegripligt hur man kan betala över 600 kr (vilket det blir med frakten) för 2 begagnade jackor!!! Aldrig i livet att jag hade gjort det. Men så käper jag ju helst nytt också :) Jag menar köper man ett nytt set med dessa jackor (som jag precis gjort till Alexander) så kostar det 12-1300 ungefär. Mao, man får ju tillbaka nästan hälften när man säljer det. Det blir ju samma sak som att köpa begagnat!?

Nä, nu börjar Alexander kräva frukost här. Bäst att jag ger honom något ätbart.

Trevlig lördag på er!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Erik och Elin har 2 overaller var + ett fleece regnställ var. Allt är hembudat på tradera. I runda slängar har jag pröjsat max 200 spänn för allt. Overallerna kostade bara max 20 kr stycket. Helt felfria. Därfär kunde jag spara sketa mycket pengar och lägga det på annat sköj istället!

2009-02-07 @ 15:23:11
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se/
Postat av: Helén

så är det, fick rätt mkt för Leos gamla vindjackor på tradera o nu köpte jag ju en till emilia på rean för 485 kr o sen räknar jag med att få till baka ca 250 så då blir den ju riktigt billig.

2009-02-07 @ 17:50:45
Postat av: Caroline

Ja, visst kan man göra fynd på Tradera, men jag föredrar att köpa sådant som är i princip nytt då (helst med lappen kvar). Men att någon betalar över 600 för två jackor som är använda i nästan 2 år är ändå en gåta för mig... Visst, de var jättefräscha, men så mkt pengar?? Då köper jag hellre nytt, så är det bara!

2009-02-10 @ 20:18:20
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0