6 månader

Nu har det gått ett helt halvt år sedan Josefin föddes. :) Idag blir hon 6 månader gammal. Stora tjejen. Vi har tagit oss igenom fyra månader av mycket gnäll, och konstant (kändes det som) ammande, men sedan en tid tillbaka så äter hon finfint av den mat som serveras, dvs gröt och puréer av olika slag. Det känns så konstigt och främmande för oss att ha ett barn som gapar självmant och som man inte måste lirka in maten i munnen på. Att tallriken blir tom i princip varje gång hon äter, man kan bara skölja av och ställa in den i diskmaskinen :) Vårt andra lite större charmtroll i familjen har ju tyvärr inte den egenskapen att han njuter av mat och så har det väl i princip varit till och från hela tiden.

Krypövningarna går vidare, hon förflyttar sig finfint och man hittar henne lite här och var på golvet. Kryper på riktigt gör hon dock inte än, men hon vill så gärna... Just nu backar hon mest :)

Idag verkar det som att hon har nattat sig själv. Innan det var dags för kvällsgröt så var hon sååå trött, det gick inte att hålla henne vaken, hon somnade sittande i min famn. Så nu har hon sovit en bra stund, och det betyder att hon tror att det är natt, så det är väl bara att svida om till pyamas o gå tillbaka till sängen när hon vaknar här sedan.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0