Man blir glad

Jag var ju som bekant på Allum i torsdags. Främst för att besöka Polarn o Pyrets rea. Tyvärr reade de ju inte några ytterkläder, men jag lyckade ju ändå hitta lite att köpa :) Blev tre tröjor till Alexander och 2 set med tröja och byxa till Josefin.

Jag var även inne på ICA Maxi o köpte 5 stycken leksaksbackar som jag hade spanat in tidigare. De passar perfekt i Alexanders Expedit hylla från IKEA. Backarna som IKEA erbjuder att sätta i denna hylla är jag inte så imponerad av, så jag blev så glad när jag hittade några andra som inte kostade skjortan. (99 kr styck är väl ändå okej tycker jag). Och så blir man lite glad när man ser dem, eller vad tycker ni:


Alexander tycker att de är kanon eftersom det sitter hjul på dem! Han drar runt och grejar och kör med dem. Och jag tycker att de är kanon för att man får ner massa duplo, järnvägar och alla miljontals bilar i dem... :)

Igår var det fredag och vi gjorde väl inte så mkt egentligen. Jag och barnen tog en härlig promenad i det sköna vädret. När vi kom hem könde jag mig inte nöjd, jag ville inte gå in, och Alexander ville inte heller hem. Så vi tog en sväng upp till Angered Centrum (av alla ställen på jorden!). Där har jag aldrig varit tidigare. Men nu hade jag ett paket från Libero att hämta ut på Lindex där (varför de hänvisade mig till just den butiken vet jag inte, men nu var det så). Alltså, Angered ligger bara 7-10 minuter härifrån, men ändå åker man inte dit. Dock måste jag säga att jag blev positivt överraskad av det lilla jag hann se. Jag trodde inte att det var så mkt butiker där. Kanske åker jag dit någon mer gång när jag blir lite uttråkad...

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

TAck vör backtipset. Vi behöver nya då IKEAs inte håller måttet faktiskt. Jag kommer nog göra en total ripoff där...

2009-01-11 @ 13:52:36
Postat av: Junitjej

God morgon! Hoppas du får en bra start på veckan!

2009-01-12 @ 06:22:16
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0