Mer shopping :)

Idag har jag och Josefin firat hennes 6-månadersdag med att ägna oss åt vår faroritsysselsättning (ja, jag håller på att skola in henne i hur det går till så att hon fattar att det är riktigt kul!).  Vi har varit och shoppat lite kläder. :) Vi begav oss till Kungälv denna gång och skulle spana in lite kläder till  mig tänkte jag. Nu först börjar jag bli lite intresserad av att handla till mig själv igen, man har lixom bara ögon för barnkläder ett bra tag efter att man fått barn!

Jag tågade in på MQ och högg tag i en hög med finfina saker för halva priset. Josefin fattade precis och satt lugnt och stilla i vagnen utanför provrummet och lekte samt spanade in andra kunder. Efter provrundan kunde jag konstatera att jag ville ha 9 av de 12 plagg jag plockat på mig, ganska så bra utdelning måste jag säga. Det blev ett par jeans, en härlig stickad tröja, ett par andra tröjor, toppar och en underbar gosig halsduk. Jag är mycket nöjd!

Efter en liten sväng på JC (som hade halva reapriset!) så kom jag ut med en påse till. Herregud, jag kan inte minnas när jag handlade på JC senast, typ i tonåren? Skulle köpt jeans där, men jag hittade inga bra och Josefin började tycka att jag shoppade för lite till henne, så det var bäst att lämna affären. JC har ju så dåligt med bebiskläder ;)

Efter en god lunch (jag åt salladbuffé och josefin någon finfin puré som hon tyckte var sådär...) gick vi in i en butik med massor av barnkläder av "märkestyp". Sådant som jag inte köper till ord. pris. Men nu var det ju halva priset på massor här också, så då blev det ju typ normala priser. :) Josefin fick ett par jeans, en tröja, en klänning och en body. Det fick bli hennes 6-månaderspresent!
Tyvärr fanns inte så mkt fint kvar i Alexanders storlek.

Jag såg även lite annat jag gärna hade tittat närmare på, bla svarta skinnstövlar som reades. Men tiden gick ut, vi var tvugna att lämna plejset för att åka hem och hinna hämta Alexander i tid. Kanske kan man hinna med en tur på lördag igen. Vi får se....

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0