Sista dagen!

Just nu har jag inte lång tid kvar. Jag håller på att avsluta sista dagen i mitt liv under "trettistrecket". I morgon går jag in i en ny ålderskategori.
Hur det känns?
Inte alls! Jag bryr mig inte alls faktiskt. Så de som tror att det är någon kris eller liknande på gång får nog tänka om :)
Jag känner mig rätt lugn. Hade jag inte haft man, barn och en stabil grund med ordnad ekonomi och bostad mm, då hade jag nog kunna krisa en aning, men det känns faktiskt som att jag kommit precis så långt som jag tycker är lagom vid den här åldern.

Min sista dag som 29-åring har jag spenderat på två köpcentra. Var annas? Först en sväng till Frölunda torg idag på dagen. Jag hade bestämt mig för att hitta jackor till barnen på rean på Polarn o pyret. Det fanns nada. Men jag fick en trevlig stund med min jobbarkompis o hennes dotter.
Efter middagen drog jag med mig min granne till Allum. Främst för att hitta något att ha på mig i morgon (tidigt ute... jag vet! ;)) Då hittade jag minsann jackor på Polarn... Josefin fick en lila fleece (rea!) och Alexander fick grön fleece och vindjacka av vårens nyheter (dvs INTE rea!) Men med våra finfina presentkort från i julas blev det inte så dyrt ändå :)

I morgon ska vi ut och äta. Jag och David väljer att fira våra resp. födelsedagar (han blir ju också 30 i år) med våra allra närmaste, dvs våra föräldrar.
Ni som vill komma på fest kommer dock inte att gå lottlösa. Det kommer komma en sådan också :) Håll utkik i bloggen framöver så kommer mer info!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0