Snart helg!!

Fredag eftermiddag! Bästa dagen/tidpunkten på hela veckan! Speciellt när man jobbar. Om drygt 1 timme kommer David hem, då är det äntligen helg! Jag är lite trött på att vandra här hemma med sjukt barn och mig själv i halvsjukt skick + en pigg o gla bebis att ta hand om. Vi har knappt varit utanför dörren på hela veckan. Alexander blev sjuk i måndagskväll då han helt utan någon förvarning vaknade med våldsam hosta. Sen har det varit feber sedan dess. Och hosta då ja... Själv har jag varit lite upp och ner och just nu är det ganska så hostigt faktiskt :(

Alexander livnär sig på Alvedon, Ventoline, Mollipect, (man är glad att man suttit på akuten ibland o fått finfina saker utskrivna) äpplejuice och en och annan korvbit :) Ja, lite mer stoppar han väl i sig kanske, men om han i vanliga fall har kass aptit så är den om möjligt ännu värre nu. David frågade häromdagen om han skulle köpa med något från apoteket hem. Aptithöjare, svarade jag. Tror tyvärr inte det finns. Jag försöker få honom att dricka (han är ju inte så glad i flytande föda heller, man kan inte locka med att det är saft lixom...). Försöker variera dryckesdonet för att locka till nyfikenhet, har rotat fram en gammal flaska med Alfons åberg och en sportflaska med Bamse.. Det funkar okej.

I helgen hade vi tänkt ha massa familjetid. Äntligen en helg utan köksrenovering, David som jobbar eller födelsedagar. Nu börjar det med att jag åker till Kungälv o klipper mig i morgon bitti. Får passa på att handla på Maxi sen också. På em ska vi ev hem till ma och pa och fika eller nått. Men det beror på hur vi mår. Mamma håller precis på att återhämta sig från att ha varit dundersjuk i 1-2 veckor, o nu vill varken hon eller pappa bli smittade, vilket man kan förstå :)

På söndag har vi ev lite utflyktsplaner för att hitta på ngt kul med Alexander. Men det beror på hur han mår. Ingen idé om han inte orkar.
 
Nä, måste sluta nu, man kan säga att hela denna veckan har gått i slow motion och varit väldigt trist. Men så blir det ibland. Nästa vecka blir förhoppningsvis bättre :)

Trevlig helg på er!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0