Status i hemmet

Nu har köksprojektet stått still i ett par dagar. Det har varit rätt skönt att kunna vara lite "ledig" från köksstök, samtidigt som vi ju vill få det klart. Det är nääästan färdigtapetserat. Problemet var bara att tapeten tog slut, den räckte inte. Eftersom den är så stormönstrad så blir det så mycket spill. Men i morgon åker vi och hämtar en rulle till i tapetaffären. I måndags var jag iväg och beställde gardiner. Hittade ett jättehäftigt tyg som jag gillade direkt. Hoppas att det kommer att bli bra. Det blir två längder vid de stora fönstren och sen en liten kappa över det lilla fönstret vid sidan om.

Idag har vi inte gjort så mycket. Jag och Alexander var ute och lekte lite. Problemet är bara att när man väl går ut med honom för att han ska springa av sig och röra lite på sig, då är han inte på humör. Men tillslut tog vi fram hans traktor och tillhörande släp. Sen körde vi runt runt i området på varenda gångbana som finns tror jag :) Han lekte lite på en lekplats och sen när vi skulle gå hem igen ville han inte köra mer.. givetvis! Så jag fick bära traktor och släp. Alexander fick gå. Jag kunde inte bära honom också, hur mycket han än ville. Det hade blivit kallt och han frös om händerna (vantvägrare!!) så hans humör var inte på topp.

I morgon ska jag och David ut och shoppa massa saker. Vi behöver komplettera med lite till köket, konsoller till fönsterbänken, gardinstänger och annat "kul". Dessutom ska vi försöka hinna med att köpa en bilstol till Josefin och en ny stereo till oss själva. :)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0