Till köket

Jag funderar lite på vad som ska köpas av det roligare slaget till köket. Måste ju få det lite fint när det är klart. Lite inredning alltså :)

Gardiner är som sagt beställda. Idag skulle jag förresten köpa vanlig enkel svart gardinstång på IKEA. Men nädå, den verkar vara på g att utgå eller något. Fanns inte en endaste stång. Bara väggfästen med etikett "utgårt inom kort" på hyllkanten... Det får bli en gardinstång någon annan stans...

Till väggen behövs en ny klocka. Är lite sugen på en stor häftig klocka som även får agera inredingsdetalj och inte bara urverk. IKEA har en som är rätt häftig, men kanske ska vi ha en modell utan urtavla? Vi får se vad vi kan hitta. Vill ha någon stor i alla fall.

Och så på diskbänken. Vår fula lilla turkosa sprayflaska i plast är hur praktisk som helst. Vi har diskmedel där i som är perfekt att använda när man bara ska handdiska någon grej. Men nu får det bli något snyggare. Skulle vilja ha ett sådant här set från CULT Design. Perfekt med en "vas" till diskborsten, en pump för tvål och en för diskmedel. Finns i både svart och vitt. Frågan är vad som blir snyggast mot vårt svarta kakel och svarta bänkskiva?

Och så den stora frågan, var får man tag på en snygg hållare för hushållspappret. En som hänger på väggen och där man lätt kan riva av pappret med bara en hand. Jag blir tokig, går ju inte att hitta! Jo, jag hittade en i någon webbshop, men nä 1000 spänn ger jag inte... tips någon?

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Grannen ;-)

Det verkar som om somliga har för mycket pengar... ;-)

2009-01-08 @ 07:54:21
Postat av: Caroline

Ja, herregud, vi vet inte var vi ska göra av alla miljoner... Stort problem för oss, men vi gör så gott vi kan ;)

2009-01-08 @ 14:20:15
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0