BVC grill & lek

Ett par dagar har gått igen.
Igår var vi på BVC med Josefin. Dags för 1-årskontroll. Hon klarade sig igenom besiktningen den här gången också ;) Hon stoltserar nu med hela 8900 gram i vikt (bara 80 gram efter sin bror vid samma ålder) och 76 cm i längd. Utöver mätning och vägning så fick hon även den tredje sprutan i vaccinationsprogrammet för barnsjukdomarna. Hon var så duktig (som vanligt) och bara gnydde lite när det stack till, sen var hon go o glad igen, precis som vanligt.

När vi kom hem igen hade mamma och pappa kommit hit. Mamma kom till o med o mötte oss på BVC :) Jag trodde inte riktigt på Alexander först när han gick ut ur sköterskans rum och sen sa till mig att mormor var där... men det var hon ju :) Anledningen till deras besök var att pappa skulle hjälpa oss att sätta ner våra spotlights i altangolvet. Så nu är dem på plats och vi inväntar elektrikern som ska koppla in hela härligheten och koppla in vår markis så man slipper dra in en kabel varje gång den ska fällas in/ut. Börjar bli lite tröttsamt.

I går kväll hade vi som sagt några vänner, som vi inte träffar så himla ofta, på besök. (förutom en av dem, som även är min jobbarkompis, så henne ser jag ju en del;) Vi hade planerat in grillkväll och vilken tur vi hade med vädret! Igår var det soligt och varmt och skönt och vi kunde sitta ute hela kvällen fram till 22.30-tiden när de drog sig hemåt. Idag är vädret betydligt sämre igen.


Dukat och klart!


Grillmästaren själv!


I morse fick jag nästan sovmorgon :) Josefin vaknade 5.45. Underbart att vi i två nätter sluppit gå upp vid 2-3-tiden. Vi hoppas att hon är tillbaka i sina ordinarie sovrutiner igen, och tänker sova som man bör! ;) Full av energi tog jag alltså tag i mitt liv redan klockan 6 i morse. Perfekt! Det är det bästa, att komma igång tidigt. In i duschen o på med kläder och sen frukost för Josefin. Innan desss hade jag startat både tvättmaskin o diskmaskin. Efter hennes frukost diskade jag resten av allt som var kvar efter gårdagens grillning. Sen upp och få liv i man (ja, han tog liiiiten sovmorgon) och son. Frukost igen och ja, sen var det bara att ladda om tvättmaskinen och göra oss klara för dagen, och klockan vara bara halv 10!! Underbart!

Jag ringde till Lina o kollade om de ville dejta med oss på Kungsmässan. Och det ville de gärna, så vi sågs där vid 12-tiden och lämande in Alexaner o Felix i "leklandet". Sen kunde vi shoppa i en timme. Oj vad tiden går snabbt. Vi hann bara med Polarn o pyret (botaniserade på slutrean ett tag och fick med mig några godbitar) och sen en sväng på Zara. Efter att vi hämtat ut  killarna så gick vi till Mc Donalds o åt lunch. När man har med sig 4 barn i åldrarna 2 månader - 3,5 år så tar det ju en liten stund innan alla är färdigätna och nöjda o glada. Men efter lite lek i rutchkanan efter maten satte vi oss i bilen och åkte hem igen. Kungsbacka-Hisingen är ju en liten bit att köra så Josefin fick sin eftermiddagssömn i bilen. (vaknade ju såklart så fort jag lyfte ur henne!) . Alexander höll sig mot alla odds vaken hela vägen. Perfekt!


VIsst drack dem en del, men det var väldigt kul att blåsa bubblor i drickan också!Även Josefin behövde påfyllning av vätska!


Full fart i ruschkanan efter maten, innan det var dags att åka hem.

Nu sover sötnosarna gott sedan en stund tillbaka och jag ska se vad jag orkar ta mig för.
Tjing!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Snygg duk!!!

2009-07-16 @ 13:59:51
Postat av: Natthakan

Fin blogg!Jag har frågestund i bloggen. Vore jättekul om du ställde en fråga. :D

2009-07-16 @ 14:18:31
URL: http://baranatthakan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0