Grind å grill!

Sitter ute på altanen i den ljumma ljuvliga sommarkvällen :)
Helt fantastiskt skönt. Har suttit och läst bok fram till nu, men det börjar mörkna här och då är det lite svårt att läsa.

Idag har vi fått lite gjort här hemma. Dagen började ju lite taskigt med min sightseeingtur till Kungälv, jaja, jag fick kommit hemifrån en kort stund, typ 20 minuter :)
Istället för att handla på Maxi fick det bli en liten kompletteringshandling på Supermarket här hemma. Fick i alla fall köpt det mest nödvändiga. 
 
Pappa har ju som sagt varit här o byggt vår grind, och mamma kom efter en stund också. David har klippt häcken, så nu är den fin igen. Var minst sagt lite rufsig...
Alexander har varit med o fixat och Josefin har gjort så gott hon kunnat också. På eftermiddagen blev det lite bad. Josefin klvev (som vanligt) i utan att tveka. Alexander var inte på badhumör. Han gillar inte när bassängen står på gräset. Han vill ha den på altanen, men jag tror att vi har badat klart på altanen. Bassängen har gått sönder i botten. Jag har tejpat för hålen så får vi se hur länge det håller :)

Ikväll har vi grillat torsk. Denna gången utan foliepaket. Det smakade gott.

Nä, om man skulle spana efter lite mördarsniglar :)

I morgon ska vi försöka hitta på ngt. Hade en idé om att åka till Marstrand. Men så kollade jag (som tur var) på marstrand.se och fick se att det verkar vara ngn segling där... det kommer ju vara totalt överbefolkat! Nej tack!! Vi får göra ngt annat.


Pappa testar grinden och ser vika finjusteringar som behöver göras :)Josefin njuter av bad i skugganAlexander testar "sin" nya grind. Han är väldigt noga med att den måste stängas när man går ut på gräset... :)Full fart, full fart framåt! (som Rorri brukar säga...)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Malin

Vilken härlig uteplats ni har fått till nu - med så undebart väder i Sverige gissar jag att ni "bor på altanen":-).

2009-07-05 @ 06:06:17
URL: http://molea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0