Härlig söndag!

Idag har vi haft en go söndag i Göteborg :)
Det har varit lite mulet mest hela dagen, ibland har solen stuckit igenom med sina strålar och på eftermiddagen/kvällskvisten har det regnat några droppar. Värmen har det dock inte varit något fel på. Riktigt skönt med andra ord!

Vi har varit en tur i stan, vi tog bussen in (Alexander var väldigt nöjd med detta färdsätt) och strosade sen lite på Avenyn och spanade även in Heden (som i princip höll på att packas ihop efter allt Partille Cup-spelande). Lite lunch och glass hann vi också med innan vi åkte hem igen efter några timmar.

När vi kom hem åkte David iväg till Net on Net med min lilla söta rosa dator. Den ville inte starta i morse :( Så nu är den inlämnad i någre veckor. Verkar vara ngt hårdvarufel på den. Suck!

Sen blev vi hux flux bjudna att komma o grilla med våra goa grannar. Så dagen slutade med att vi hade en väldigt trevlig middag tillsammas i deras uterum. Vi grillade smaskig karré och fläskfilé, och till det åt vi grekisk sallad. Tack snalla för en fantastisk trevlig eftermiddag/kväll.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Det kommer kanske lite bilder i morgon. Just nu vet jag inte på rak arm om vi fått med oss kameran hem eller om den är kvar hos grannen. Jag orkar inte gå ner o kolla heller ;)

Natti natti

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Tack själva! Vi hade oxå riktigt trevligt. Nu är det väl bara att hoppas att solen kommer tillbaka oxå...

2009-07-06 @ 06:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0