Josefins 1-årsdag

Här kommer några bilder från idag. Josefin har precis "firat" sin första födelsedag. Fast just själva firandet klarade vi ju av rätt så bra i lördags. Idag var det en ganska så vanlig dag faktiskt...


Dagen till ära fick Alexander äta pannkaka till frukost. Vi vaknade ganska sent (hmm, eller hur man vill se det, efter att ha varit vaken med födelsedagsbarnet halva natten gick jag så att säga tillbaka till sängen vid 7-tiden o slumrade ett par timmar till) så frukosten blev lite "brunch-betonad".


Josefin fick dock nöja sig med vanlig tråkig fullkornsgröt, vilket hon inte protesterade allt för mycket mot. Detta var morgonens andra portion för henne, den första åt hon i ottan...


Efter frukosten lekte vi lite innan det var dags att göra oss klara för dagen. Josefin tyckte att dockan hon fick av farmor o farfar var kanon att gosa med. Samtidigt som hon lyssnade på musik i sin nya stereo hon fått av mormor o morfar.


Alexander fick tag på sin haj-vattenpistol han fick i lördags. Den får han egentligen bara leka ute med, vill inte gärna ha vatten i hela huset. Men nu var den tom - trodde jag! Haha, vips så hade jag en dusch rakt i ansiktet. Sen lade vi undan den! :)


Innan påklädning tyckte Josefin att det hade varit skönt med en dusch. Så hon gick helt enkelt in o satte sig och väntade på vattnet...


När vi var startklara för att komma igång tog vi en tur till Kungälv. Skulle kolla på lite saker. Jag fick dock inte tag på ngt av det jag var ute efter. Josefin var vråltrött när vi packade in oss i bilen och åkte hem igen. Sen sov hon gott i vagnen på altanen en bra stund.


Alexander kunde inte få av sig tröja och skor snabbt nog när vi öppnade dörren hemma. Han ville leka med sitt nya lok han fick i leksaksaffären. Med en hand i stadigt grepp om loket kunde han klä av sig med den andra :)


Efter lite lunch gick vi en tur till centrum. Behövde ha lite saker på ICA samt hämta ut ett paket med lite kläder jag hade beställt från Ellos. Josefin är startklar i vagnen.


Senare på em gick vi över till grannen och fikade lite. Glass och kaffe. Gott! Josefin provsatt deras nya utemöbler. Här är hon rejält trött, eftersom hon sov så tidigt på eftermiddagen idag. Kolla in blicken...


När David kom från jobbet gick vi hem för att äta lite middag och sen blev det en snabb presentöppning innan det var läggdags (vi sparade presenterna till eftermidagen istället för att ge dem i morse). Josefin var som sagt väldigt trött, så det var ganska så snabbt överstökat. Hon får leka mer med dem i morgon. Av oss fick hon inte så jättemycket, men några leksaker och ett par böcker blev det.  

Avslutar med några bilder på presenterna hon fick i lördags.
     
    
 
Översta raden: Från mormor o morfar; En helt underbar ros, ett guldhjärta med sitt namn ingraverat, en stereo med en CD-skiva samt en liten ljusstake från Cult deisgn :)
Mellanraden: Från farmor o farfar; docka samt ett set med dockvagn, resesäng och matstol till dockan. Kläder - munkjacka, byxor och en t-shirt.
Från Lina, Pelle, Felix o Tuva; kläder - set i grått o rosa med munkjacka, byxor t-hirts och 2 par sockar.
Nedre raden: Från faddrarna Mikael o Eva samt sysslingen Martin; Boll, baddräkt och solkeps. En underbar ask med elefenter att ha till alla sina "samlarsaker", servetter och en fantastiskt fin servettring i äkta silver (jag älskar hjärtan!)
Ej med på bild: från Gerd o Kurt; en klänning och pengar till en Tripp Trapp-stol (Som vi var o köpte i söndags)

Tack än en gång för alla fina saker!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0