Tjörn

Jag har visst halkat efter lite med bloggandet känner jag... inte bra.
Här kommer dock en liten rapport om vad vi gjorde i onsdags. Då var jag och barnen nämligen på tjörn och hälsade på Mikael, Eva och Martin. Vädret var väldigt "lagom", soligt och skönt men inte 30 grader varmt.

Efter att ha fikat lite när vi kom så åkte jag och Eva iväg för att plocka jordgubbar. Barnen fick gå på promenad till fåren med fadder Mikael och syssling Martin.

Och vilka jorgubbar vi plockade! Så stooora. Så goooda. Och så måååååånga. Vi hade med varsin 10-litersspann och dessa fyllde vi väl på ca 20 minuter, max!. Det gick undan. Gubbarna var riktig mogna och fina så för min del blev det rensning och infrysning redan på kvällen när vi kom hem igen.
Tillbaka vid sommarstugan efter jorgubbsplockandet blev det lite god lunch ute i trädgården. Och till efterrätt jorgubbar med glass (Såklart!). Barnen busade o lekte lite och sen packade vi ihop oss och åkte hem igen. Josefin var dundertrött och behövde en liten eftermiddagssömn (dock något sen). Alexander somande ju också (såklart) i bilen på direkten. Så blir det ju tyvärr, och därmed var kvällen "förstörd". Dvs nattning i vanlig tid var inte att tänka på. Men men, så blir det ibland, det är bara att "ta" det. Vi får njuta alla andra dagar när han inte sovit, för då somnar han vid 19 och det är väldigt skönt.


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0