Det kom en låda fisk....

Det hela är lite smått komiskt... Men i torsdags kväll kom en säljare från fiskbilen.se och ringde på dörren. Och utanför stod en stor bil parkerad. Killen ville kränga fisk, i mägder. Han hade ett brett fint sortiment och även färdigblandade lådor. Han hade också gott om argrument (billigt, smidigt, bra kvalitét mm), han hade dessutom finfina siffror på hur mkt fisk som går åt hos en familj som oss under tre månader (han kommer var tredje månad tydligen). Så nu tyckte han att vi skulle köpa.

När jag hade lyssnat på honom och hans säljargument i massa minuter (det var svårt att få en syl i vädret, han drog i princip varenda recept innan jag ens visste vad han erbjöd) fick jag se "menyn" och vad man kunde köpa till vilka priser. Jag stod där som bäst o funderade på att köpa lite torskrygg när David kom och undrade vem jag pratade med (vi var ute i trädgården o lekte med grannarna så de undrade vad jag gjorde...). Sen stod vi där o dividerade fram o tillbaka om vi skulle köpa eller inte och det visade sig då att jag måste köpa 5 kg per sort!! Never, sa jag. Jag får aldrig in det i min frys (som är proppfull för jämnan). Då ville han komma in o kontrollera min utrymesstatus i frysen.... Men det fick han inte.

Vi sa att vi lägger inte närmare 2000 spänn på fisk bara sådär. Han tyckte vi var lite konstiga som inte ville köpa typ 20 kg på en gång, det gör ju aaaaaallla! För han hade ju så finfint räknat ut hur många kilo vi äter på 3 månader... Jag köper lax på Coop/ICA sa jag, när den är billig, vilket den är lite då och då. Då blev han arg på det o sa att den har barnarbetare packat och den är det ditten o datten i. Det skiter jag i i så fall sa jag, den smakar bra!!

Nä, någon fisk blev det inte.

Sen gick David o värkte o irriterade sig på det här under helgen och igår skickade han ett mail till någon säljansvarig. Och vips ringer VD:n upp och ber om ursäkt o säger att så ska det inte gå till och nu för en liten stund sen kom en kille hit o levererade massa lax och torsk som kompensation....
Vi vet inte om vi ska skratta eller gråta... men nu får vi ju testa deras produkter i alla fall... sen får vi väl se om vi handlar om 3 månader när han kommer igen.... Någon som vill dela på ett 5-kilospaket?? :D

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Ha ha ha!!! Det var värst! Fick ni plats med det i frysen? Ni får säga om fisken var god så kanske vi kan gå ihop några stycken o köpa nästa gång han kommer. Vi äter absolut inte mycket fisk i våran familj men något kilo hade varit gott sen till hösten!

Postat av: Malin

Snyggt jobbat David!

2009-07-01 @ 03:26:32
URL: http://molea.blogg.se/
Postat av: fisknisse

fryst fisk då ni bor i göteborg? illa ;)

2009-07-01 @ 12:48:43
Postat av: Therese B

hahaha va roligt, hoppas fisken smakat!

2009-07-02 @ 13:38:54
URL: http://bebisbubblan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0