Midsommardagen

Idag tar vi det rätt så lugnt. Jag har vikt tvätt i massor... Det blir så när man tvättar men sen är lite dålig på att vika ihop efteråt. Då ligger det flera backar lite här o var med ren tvätt. Men nu är den vikt och ny tvätt är hängd. Mycket duktigt!

Josefin har sovit i 1,5 timme nu, så hon vaknar förmodligen vilken sekund som helst.

David och Alexander är på väg hem. De har varit på Landvetter o spanat på flygplan :) Direktrapport från Davids mobil:

Så när hela familjen snart är vaken/hemma igen så är det dags för lunch.

Gårdagen blev nästan som planerad, dock inte helt å hållet. Precis innan 12 när vi skulle packa ihop oss för att gå till midsommarfirandet här borta så öppnade sig himlen. Det var inte tal om att gå ut. Åska och blixtar och hällregn kändes inte lockande. Vi stannade hemma.

David och Alexander åkte och hämtade mina föräldrar (som egentligen skulle tagit bussen hit), så vi åt sen midsommarlunch ihop vid halv tretiden. När vi var i princip klara, snapsen var drucken och sillen äten, då kommer pappa på att vi glömt rädisorna!! Katastrof (nästan). Man kan inte äta midsommarmat utan rädisor! Nåväl, så var det och vi sparade dem istället till kvällen. Då skulle vi ha grillat, men vi var så mätta fortfarande och ingen var riktigt sugen, så vi åt ostbricka istället. Vi hade fått några goda ostar i present förra lördagen som behövde ätas. Jättegoda! Dock har de förpestat kylskåpet hela veckan för de luktade inte lika gott som de smakade om man säger så ;)  Så nu är David hemmets gladaste, för nu kan han öppna kylskåpet igen! :D
Vädret på kvällen var i alla fall riktigt skönt och vi kunde sitta ute under markisen och med lite infravärme på så blev det kanon!

Några bilder från igår:


Såhär glad blir man när man får midsommargodis av mormor o morfar.


... och får man inget godis är man glad ändå. I alla fall när man heter Josefin :)


Godis för vuxna :)


Smarrigt till kaffet!Mmm, den där tårtan ser intressant ut.


Och till kaffet (och tårtan) behövdes såklart lite gott i ett glas vid sidan om, så var allt helt perfekt :)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Ett alternativ till flera backar ovikt tvätt är att samla allt i en hög på matsalsbordet. Till slut ser man inte bordet och humöret sjunker något för varje tvätthög man lägger till högen. Då blir det som att komma hem till oss ;.)

2009-06-20 @ 19:57:42
Postat av: Caroline

Vilken TUR att vi inte har ett matsalsbord ;)

2009-06-20 @ 22:48:54
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0