Tjohej

Ja, nu borde jag ju lägga in biler på vår nya fina altan, markisen är på plats och nya möbler inklusive nya dynor är där! Men nädå, lilla jag har inte orkat fotografera. Det komer det kommer....

Men jag kan ju berätta då i alla fall att mariksen kom upp som den skulle i lördags, och vi har än så länge en provisorisk elanslutning för att kunna fälla ut och in den. Hade varit olidligt att vistas på altanen annars med tanke på helgens underbara väder. Markisen ger verkligen ett mycket behagligt klimat och "skönt" ljus både ute på altanen och inne i vardagsrummet.
På lördag kväll var vi hos mamma o pappa för att fira pappas födelsedag. Vi fick jättegod middag (såklart).

(Nu är klockan prick 23, och minsann jag hör en hund skälla en bit bort här... punktligt och fint! Jag sitter med balkongdörren på vid gavel och det känns inte. Så varmt här!)

Vi hade tänkt att Alexander skulle somna i bilen på väg hem, men det gjorde han inte. Han gick istället och lade sig samtidigt som mig o David, vid midnatt typ... Han var riktigt speedad av all choklad han hade ätit hemma hos mormor o morfar. (Och inte så trött efter att ha sovit middag i 3 timmar på dagen).

Igår söndag var vi hemma o fixade. Vi tog en tur och gjorde några ärenden, bla köpte vi då dynor till våra nya utemöbler. Det var 40% rabatt på Bauhaus, så det blev ett överkomligt pris ändå.

Idag hade vi lite sovmorgon jag o barnen. Vi vaknade vid 8! Så skönt. Därför blev det frukost ganska sent. Dock satt vi ute på altanen och det är underbart att kunna äta ute! När jag kollade min mobil hade jag fått en fråga från Alexanders dagiskompis och hans mamma om vi ville träffas o leka någonstans. Så jag bjöd hit dem och vi var ute hela dagen och badade i lilla poolen på gräsmattan och åt lunch o fixade. Alla badade utom Alexander... Josefin tyckte det var jättehärligt.
I morgon är det dagis för Alexander igen, och jag har lite att fixa med här hemma, och ev åker vi iväg o gör några ärenden Josefin och jag.

Dags att sova. Natti natti

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0