Vilken härlig dag!

Oj, vilken skön dag vi har haft! Det är helt underbart väder. Det har varit precis lagom varmt idag, Så skönt! Just nu sitter jag på altanen med min lilla dator och bloggar o surfar lite.

Idag har vi varit hemma hela dagen. Jag har kört några tvättmakiner och pysslat lite med dagliga ting. Dvs ganska så tråkigt, men ändå avslappnat på något vis.

Alexander har varit på dagis som vanligt och sen har vi varit ute på altanen hela eftermiddagen och levt loppan. Både Alexander och Josefin badade och sen kom grannarna in också, så tillslut var det tre killar som badade, plaskade, tjöt och levde loppan här. Och så lilla Josefin på ett hörn också :) Fast hon är inte så liten längre. Hon är med rätt bra i leken med de stora killarna tycker jag.


Efter dagens lunch på altanen så tyckte jag att jag skulle få sitta i fred i mer än 10 sekunder, så jag kom på den geniala idén att Josefin skulle leka i badbassängen (utan vatten) och med lite leksaker....


Men gräset är ju som bekant alltid mycket grönare på andra sidan.... Det gick ju inte alls. Det är ju mycket roligare att krypa runt på altanen och framför allt plocka blommorna som morsan planterat!!


På eftermiddagen var som sagt leken i full gång. Bassängen hamande på altanen. Alexander bestämde att den skulle vara där och inte i gräset som jag tyckte. Han gillar inte riktigt att gå i gräset barfota, och det är ju ganska oundvikligt när man badar. Men nu blev det på altanen som sagt och det var bra på sitt sätt, för vi kunde få skugga med hjälp av markisen.


Någon kom på den fiffiga idén att man kunde använda grannens rutschkana, och vips hade vi ett helt litet vattenland här. Det åktes jag vet inte hur många gånger.... Tre 2-3-åringar kan föra en hel del liv! Jädrar vilken volym vi hade här ett tag. Stackars grannen på altanen brevid som hade kommit hem från jobbet och skulle "slumra" lite i solen...


Vi fick fylla på vatten några gånger, för det skvätte en hel del. Men det var fantastiskt kul och det var så roligt att se hur kul alla barnen hade tillsammans. Vi bor som sagt i världens mest perfekta radhuslänga (om det är någon som inte redan hade förstått det!:))

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Vilka fina kort du tar!!!

Du måste ha en superkamera!? De ser så klara ut...

Postat av: Caroline

Superkamera vet jag inte... Den är typ 3 år gammal, så jämfört med dagens kompakta digitalkameror så är den ju kass :) Men den funkar för "titta å tryck" :D

Och vi har varit/är väldigt nöjda med den.

2009-06-24 @ 22:58:06
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: jenny

Tack för igår! Vi hade supermysigt och Noel var helnöjd med badlandet på er altan. :-)

2009-06-25 @ 08:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0