Coolt!

Ikväll har vi tittat på melodifestivalen. Det blev en rysare kan man säga... Och så underbart att en av mina favoriter vann. Jag satt här och hoppdes på Caroline af Ugglas eller Malena Ehrnman. Det var ju de enda bidragen som stack ut. Allt annat var ju en enda vanlig melidifestivalsörja, så tråkigt! Nä, härligt med något som känns lite oväntat. Inte för att jag bryr mig så himla mycket, men när man nu ändå sitter o tittar så blir man ju lite engagerad.
David satt här o hoppades på Alcazar och andra tråk-bidrag. Och såg ni Måns Z:s min när han fick så låga poäng av "folket"? Snacka om att han redan hade tagit ut segern i förskott :))

Jaja, nog om det. Nu ska jag fixa med det sista inför morgondagens födelsedagsuppvaktning. Det blir ju några paket för lilleman att öppna. Inte för att jag tror att han misstycker.... :)

Sen ska jag se till att komma i säng. Alexander har redan vaknat och förflyttat sig, så han ligger och väntar på mig i min och Davids säng. Han kommer in till oss varje natt i princip, ibland såhär "tidigt" och ibland senare under natten/tidig morgon.  Sen ligger han där och drar mig i håret tills han somnar om, "underbart"!

Natti!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0