Fryser om fötterna...

Här sitter jag i soffan med datorn i knät. Just nu har jag inga strumpor på mig, de åkte av i all hast, och jag tänkte att jag ska ju ändå lägga mig strax... (Men så fastande jag här med datorn då.... som så många andra gånger, suck ja)

Men i alla fall... Vi har ingen matta i vardagsrummet. Jag börjar bli trött på det nu! Kommer ni ihåg när jag skrev om vår kära röda fina matta som flyttade hem till Ullen?

Vi hade ju beställt en ny. Men var den tog vägen vet jag inte... Först skulle den komma "i veckan". Sen så gick några veckor, och inget hände, då ringde jag o kollade var den tog vägen. Då sa de att den skulle komma v50. Ok, sa jag, bara vi har den till jul! Men julen kom och julen gick och ingen matta. I januari ringde jag igen o hörde efter var vår matta tagit vägen! Då skulle han jag pratade med kolla upp det och höra av sig till mig under dagen. Han har fortfarande inte ringt.... Ett par veckor efter det samtalet mailade jag och avbeställde mattan. Jag har inte fått något svar på det mailet heller. Så om ni vill köpa matta där de är lite serviceminded så ska ni inte köpa den hos Mattlagret i Sisjön!

Till helgen ska vi ge oss ut på ny mattjakt. Vi får se vad det blir för något. IKEA har faktiskt fått in ett par stycken som jag kan tänka mig att kolla på. Men det beror på om vi ska ha ullmatta eller en ryamatta (som ju var det som vi var inne på nu egentligen). Någon som vet vilket som är mest lättstädat?

Nä, nog om mattor. Nu håller mina fötter på att förfrysa här på golvet. Dags att gå upp och bädda ner sig i sängen och ta på dunsockorna! Underbart att dra på dem på fötterna när man lägger sig i en hemsk kall säng!

Natti natti!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Hej! Snygg matta den där röda... Vi har en lika dan fast vit. Väldigt snygg som sagt, men tyvärr lika opraktisk (färgen alltså). Men vi tvättar den ca 1-2 ggr/år o då blir den som ny!!

Jag mår bättre nu iallafall. Har köpt dunder medicin. Så i morgon ska jag jobba har jag tänkt!

Ha en bra dag!

Postat av: ullen

VI trivs med mattan den är ett av mina bästa köp. Den passar skitbra i vardagsrummet. Det blir lixom mysigt.

2009-03-04 @ 10:18:52
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0