Ganska så effektiv

Känner att jag har varit lite duktig idag. Det har blivit lite gjort, till skillnad från många andra dagar...
Först fick jag ett ryck i förmiddags och började riva ur skåpen ovanför kylen och frysen. Det fanns ju ett antal kexpaket, konservburkar, pastakartonger och annat där kan man säga... Inte så mkt gammalt egentligen. Men det var rörigt! Dessutom skulle en del av sakerna flyttas till det nya skåpet pappa har byggt i köket. Och vips, så mkt plats det blev över ovanför vår kyl och frys helt plötsligt. Nu är det inte längre risk för att man får en flaska olivolja, ett paket knäckebröd eller något annat spännande i huvudet när man öppnar. Det är positivt!

När det var dags för Josefin att sova middag passade jag på att gå ut med henne. Då gjorde jag något revolutionerande. Jag, Caroline i egen hög person, har för första gången sedan vi flyttade hit gått till återvinningsstationen och slängt skräp. Mjölkkartonger, vinflaskor, ett antal barnmatsburkar och lite annat smått o gott! Det var riktigt roligt faktiskt. Jag kände mig lite duktig. Så jag får passa på att be David om ursäkt, förlåt älskling att jag tog ditt jobb ;)

När jag kom tillbaka hem igen satte jag igång och plantera på utsidan. Trots att det inte var så himla varmt idag så var det iaf ganska så skönt, det blåste inte så mkt. Så nu är alla trista enar och ljung väck, och det är nya fräscha plantor i krukorna.

Efter att vi hade ätit melllanmål efter hemkosten från dagis så satte jag igång o dammsuga här. Så nu är hela nedervåningen lite renare. Sen tog det stopp. Nu har jag inte orkat göra mer. Är rätt så trött och ska försöka komma isäng snart. Ska förbereda lite inför morgondagen bara. Jag och Josefin ska iväg en sväng i morgon.


Alexander har blivit väldigt duktig på att pussla. Han fick 3 st Rorri-pussel när han fyllde år, dels detta "jättepussel", men också 2 små "vanliga". Han får ihop dem på nolltid och helt utan hjälp. Vi får nog skaffa lite större utmaningar till honom snart. Josefin är väldigt intresserad av pusselbitarna, speciellt att äta på dem är smaskens. Men här lyckads hon faktiskt ha uppmärksamheten på sina egna saker en liten stund.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helen

ja här är varmt o gott;) "bara"-8 i morse, kan säga att jag är glad att jag tryckte ner overallen innan jag åkte hem från er!

2009-03-26 @ 10:43:27
Postat av: Anonym

oj,oj,oj kan det vara sant att du har hittat skräpstationerna! Hoppas det inte var en engångsföretelse.

Kramar från Mamma (monica)

2009-03-26 @ 12:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0