Haft fullt upp

Ojdå, dagen flög iväg här. Har haft fullt upp med förberedelser inför Alexanders kalas i morgon. Idag har jag lagat det mesta av maten (långkoksdelen) och så har jag bakat 3 bottnar till tårtan. På eftermidagen flydde jag hemifrån en stund för att åka o köpa något fint att ha utanför dörren. En tur till Plantagen blev det. Där köpte jag lite små "vårväxter" som ska planteras ihop i en balja utanför dörren. Det hann jag dock inte göra idag, så det får bli i morgon.

Jag var även iväg och köpte en liten tårta som vi ska ha på morgonen när vi uppvaktar Alexander. David satte ju så att säga standarden när jag fyllde år sist, och nu tror ju Alexander att tårta lixom ingår i "morgonkonceptet". Dock får han nöja sig med en fryst Frödingetårta. Jag fick ju lite finare variant. Men sen kommer jag ju att baka världens godaste (?) tårta som han får på eftermiddagen när vi har kalaset.

Efter middagen fixade jag med godispåsar. Det kommer ju inte så många barn, men Alexander har bestämt att det ska vara godispåsar, så då ska givetvis alla få en påse med sig hem. Även vuxna barn gillar godis :)

Nu inväntar vi att barnen ska somna här så att vi kan slappa inför melodifestivalen. Jag hade tänkt att duka ikväll också, men det får nog vara. Jag orkar inte tror jag, och det går ju faktiskt ganska så snabbt när man väl satt igång i morgon.

Må bästa låt vinna....

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0