Livstecken

Känner att jag kanske bör slänga in ett litet livstecken. :) Det bra blev så att jag inte har skrivit på ett par dagar nu.

Min lilla utflykt till stan i fredags blev inte riktigt av, det kanske blir på tisdag istället. Så jag återkommer med rapport om det :) Istället fick jag spontanbesök på lunch! Väldigt trevligt. Det var en av mina goa jobbarkompisar som var ledig och ringde o kollade om jag var hemma. Det var jag inte, jag satt i bilen på väg till IKEA. Det gjorde hon också!!! :D Snacka om sammanträffande. Så vi strosade på IKEA i lugn o ro en stund och klarade av våra resp. ärenden. Sen åkte vi hit hem o fixade lite lunch. Väldigt trevligt! Är det någon mer som är sugen på att komma förbi någon dag så är det bara att höra av sig, jag är hemma rätt så mkt :)

Idag ska vi ut på mattjakt. Nu ska vi ha en matta i vardagsrummet. Jag hoppas att vi hittar en på direkten, för jag är inte sådär jättesugen på att flänga omkring med två barn i tusen affärer, in och ur bilen... Och snöblandat regn ute dessutom.

Nä, David tjatar om att jag ska duscha så jag blir klar någon gång! Jag får väl lämna datorn då, snyft...

Lovar att återkomma senare idag med ett ganska så långt inlägg... Det är nämligen en lite "speciell" dag idag. Någon som kan gissa vad?

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Internationella kvinnodagen?

Bröllopsdag?

Nej, jag kan inte komma på, jo kanske... Ettårs dagen sen ni flyttade hit?

Postat av: Karin

Gissar att det idag är ett år sedan jag såg ert snygga gröna kök första gången ;o) När kommer luckorna? Jag är nyfiken! Kram!

2009-03-08 @ 10:55:19
Postat av: Helén

Är du gravid? ;))

2009-03-08 @ 14:04:22
Postat av: Caroline

Haha, gravid... Ja, det hade ju varit kanon! Haha, nä... Nu är vi nöjda ett tag ;)

2009-03-08 @ 15:41:36
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: Helén

men då får du snart avslöja vad det är för speciell dag!

2009-03-08 @ 19:49:50
Postat av: Caroline

Oj, sitter du och väntar :) Jag håller på, det tar lite tid med att fixa lite med bilder och så bara. Snart snart... (Dessutom är det söndag kväll, och hägtrafik på blogg.se, så det är lite segt, suck)

2009-03-08 @ 20:05:29
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0