Lördag

Jag har varit lite seg med bloggandet de senaste dagarna, ska försöka skärpa till mig :)

Idag är det i alla fall lördag, och vi har varit en tur till Kungsmässan. Vi tänkte åka dit för att se om Alexander hade lust att bli "inlämnad" på leklandet som finns där (=barnpassning).

När vi var där råkade det bli så att vi sammanstrålade med Lina, Pelle o Felix. De hade också några ärenden att uträtta o hade vägarna förbi, typ... Så först åt vi lunch ihop och därefter lämande vi in småkillarna på Barnens värld. Alexander stod utanför och hoppade och bara väntade på att få bli insläppt (det är ju lite formalia att lösa först bara). När han väl fick komma in sprang han iväg och lekte med Felix på direkten och brydde sig inte alls om att vi försvann. Perfekt!


Vi gick och satte oss på Espressohouse och tog en fika i lugn och ro. (Josefin gorde inte så mkt väsen av sig, bara hon fick några majskrokar att tugga på :))


Sen skulle vi försöka hinna med lite shopping innan vår "barnvaktstimme" var över. David skulle kolla på tröjor. Han gjorde några halvtappra försök, men det slutade såhär... Det var jag som shoppade istället. Märkligt...


Det som hamnade i påsarna var i alla fall en cerise vindjacka och en vit fleecetröja till mig själv. Inte alls något jag behövde egentligen, men vem kan motstå en cerise jacka? Och en vit fleece känns frächt till våren. Får se hur länge den håller sig vit bara...
På shoppinglistan stod vanliga enfärgade basbodies till Josefin, typ vita, ljusrosa etc. Det slutade med att hon fick en enfärgad och två mönstrade... suck. Men de var ju så fiiina :)
Alexander fick en Bamse-tshirt. Han fick en "likadan" (annan färg och annat tryck) i present av Helén o Emilia som var här, men nu köpte vi en till eftersom modellen var så bra, dvs inte så himla bred.
Sen köpte jag lite nya blommor till köksfönstren också. Och David fick ingenting....


En timme senare var det dags att hämta tillbaka vår son. Alexander tyckte inte att det var någon höjdare att behöva lämna "lekplatsen" han hade varit på. Han ville in igen efter att han hade satt i sig en festis. Han får dock vänta tills nästa gång vi besöker Kungsmässan.


På vägen hem somnade Alexander gott i bilen... Han var helt slut efter all lek. Ballongen släppte han dock inte.


Josefin höll sig vaken i bilen och var mest intresserad av att käka på strumpbyxorna.


När vi kom hem plockade vi fram Alexanders gamla "lära-gå-vagn". Josefin ställer ju sig upp överallt och mot allt hon kommer åt. Så vi tänkte hos skulle få testa, och det gick ju riktigt bra. Hon går ju dock inte med den än.


Och på tal om att resa sig upp, hon har ett favoritställe i perfekt höjd. Såhär såg det ut i morse. Hon kan stå vid Alexanders säng i evigheter :) Hon ser så gullig ut när hon "tränar". Koncentrationen är på topp.


Och som avslutninig en bild på blommorna jag planterade utanför dörren igår. Hade tänkt åka förbi Plantagen idag och köpa penséer och annat att sätta i de andra krukorna också, nu behövs färg på utsidan!!! Det belv dock inte så idag. Kanske i morgon om jag får ihop det på ngt vis. David ska jobba och jag är ensam med barnen. Han snor dessutom bilen från mig, så jag kommer inte så långt. Jag kan ju ta en promenad till Plantagen, om det är gott väder, men det är svårt att få med alla blommor hem... För att inte tala om jordsäcken vi behöver också!
Men det löser sig. Jag fick veta att grannens man också tänkte jobba i morgon, så vi kanske dejtar och leker istället. Blommorna finns nog kvar en annan dag också!

Dags att sova. I morgon blir det som sagt ingen sovmorgon för någon av oss. David ska ju åka iväg så jag får äran att gå upp när Josefin vaknar.

God natt!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Ohh, vad fint du har gjort på utsidan!!! Känner att jag också vill fixa det så fint... Men hinner nog inte innan Gotlandstrippen.

Ha en bra söndag!

Postat av: kjell

Det var en trevlig utflykt till kungsbacka. Alexander hade en rolig dag ser vi. Det finns liknande lekplats på IKEA så det blir väl besök där också. Josefin kommer snart att gå omkring, och det blir väl roligt för David att jaga 2 st när han skall vara pappaledig! Tur att han har bra kondition. Ha det bra Kjell

2009-03-22 @ 10:04:57
Postat av: David

Så bra du ser ut med shoppingpåsar i händerna! Det lixom passar din stil på något sätt ;)

2009-03-22 @ 13:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0