Onsdag mitt i veckan

Jaha, då är vi mitt i arbetsveckan då. Tiden bara springer iväg...
Idag har jag varit hos tandläkaren. Det är inte speciellt kul, men något man verkligen bör göra. Så nu vet jag att mina tänder (förhoppningsvis) håller måttet i 1,5 år till, tills jag blir kallad igen. Förut gick jag hos en tandläkare i Partille, men nu har jag bytt och börjat gå här som vi bor istället. Det känns mer praktiskt, samt att jag inte var helt nöjd med min förra tandläkares bedömningar. Den här nya verkade jättebra.

När jag var hos tandläkaren så var Davids föräldrar här och passade Josefin. Det gick jättebra, och både hon och dem verkade gilla att umgås med varandra :)

Annars har det faktiskt inte hänt så mkt roligt idag. Vi var ute en sväng o promenerade nu på eftermiddagen med grannen.

Nu håller vi på att natta våra barn här och sen ska onsdagsfriden infinna sig i TV-soffan. Ja, det är planen alltså, men det kan man aldrig veta, om den håller....

Verkar som att grannen håller på o fixar med något, det typ vibrerar i hela huset med jämna mellanrum... typ vägg i vägg med Alexanders rum där han just nu ligger och ska sova. Ja, det är sådant man får räkna med när man bor i radhus, för det mesta är det lugnt och stilla och frid o fröjd, men ibland måste man väsnas lite. Det gör ju vi ibland också, inget att bry sig om så länge det inte sker mitt i natten!

Tjing.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Ja... Sorry, det var vi som lät. Patrik var tvungen att borra i väggen för att få fram kablar till en kommande tv på Sebastians rum. Hoppas Alexander somnade i ok tid ändå...? Vi försökte skynda oss så klockan inte skulle bli ALLTFÖR mycket.

Postat av: Caroline

Hehe, inga problem! Han somnade så gott så. :)

2009-03-04 @ 22:15:54
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: David

Men det var en fin pik, haha :D

2009-03-05 @ 08:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0