Rapport måndag-onsdag

God kväll!
Här kommer en liten snabb rapport om vad vi haft för oss dessa dagar. Vi har som sagt haft besök av Helén och hennes dotter Emilia. Josefin tyckte att det var kanon att ha en kompis här som var lite mer i hennes egen ålder, även om nu Emilia är typ dubbelt så gammal :) (15 månader).

I måndags efter att jag och Alexander hade hämtat dem vid tåget i stan så var vi mest hemma här. Vi tog en promenad och kollade omgivningarna lite grand.
I går åkte vi på shoppingtur. Först var vi på Allum en sväng och sen åkte vi vidare till Backaplan. Jag var ganska så duktig och handlade inte så mycket. Bara skor till barnen. Alexander fick sådana här och Josefin sådana här. Josefin har invigt sina skor idag, hon var så fin i dem :)

Och på tal om idag så har vi ju gjort något idag också! Efter att jag hade lämnat Alexander på dagis så tog vi en promenad. Det var helt underbart soligt vårväder ute och en knapp halvtimme senare var vi framme vid IKEA. Vi åt frukost för 10 kr och barnen fick mellanmål. Sen var det såklart lite shopping innan vi gick tillbaka igen. På hemvägen gick vi in i industriområdet här borta för att besöka en "outlet" som ligger där. Det fanns massa saker, mycket "skit" men ändå en del fina saker också. Jag handlade dock inte så mkt.
Efter en snabb lunch här hemma var det dags att köra våra gäster till centralstationen. När jag kom tillbaka hem åkte jag direkt till dagis o hämtade Alexander. 

Idag hade Alexander varit med till skogen och tyckte att det hade varit roligt! Dessutom hade de haft kalas för honom idag. Jag hade med en hel kasse med frukt i morse som vi bjöd alla barnen på. Man får inte ha något annat än frukt (vilket väl är bra på sitt sätt, även om jag inte tycker att det hade varit fel med lite glass till). Så jag hade köpt lite melon, ananas, physalis mm. Dvs frukter barnen inte får varje dag :) Så när de kom tillbaka från skogen hade de kalasat på detta och mumsat i sig med frisk aptit enligt rapporten jag fick.

Vilket tråkigt inlägg detta blev känner jag. Men nu vet ni att jag lever i alla fall :) Är trött och ska nog gå o lägga mig snart tror jag.

Hörs!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Väntar med spänning på bilder på tårtan...

2009-03-19 @ 11:38:38
Postat av: David

:D

2009-03-19 @ 15:21:37
Postat av: Helén

Vi har verkligen haft väldigt trevligt, kul att ses och skönt för oss med lite miljöombyte också. ps. glömde ju batteriet till klockan men det märkte du väl?...

2009-03-19 @ 21:28:48
Postat av: Helén

Men hallå, vart tog min kommentar vägen..?

2009-03-19 @ 22:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0