Samlat vuxenpoäng

Måndag igen då ja. Vår slappardag. Vi har inte gjort så många knop, men dagen har rullat på ändå. Vi fick lite trevligt lekbesök i förmiddags då grannen kom in en stund. Jag fick prata med en annan vuxen en stund och Alexander fick leka med en kompis. Perfekt! Josefin gjorde sitt bästa för att hänga med killarna :) Hon vill verkligen vara med på allt.

Efter att vi ätit middag idag var det dags för mig att gå till dagis. Föräldramöte. Det måste väl ändå vara många vuxenpoäng på det? Man känner sig väldigt vuxen :)) Först var det samlig för alla föräldrar på alla avdelningar och de berättade lite om den pedagogik man arbetar efter på förskolan. (Reggio Emilia). Efter det hade vi lite snack med pedagogerna på vår avdelning. Vi fick lite info om allt möjligt, en del praktiska saker, men de berättade också vad de har för olika projekt på gång och grupper med barn som hittar på olika saker. T ex finns det en skogsgrupp som går till skogen varje vecka. Alexander är ett av barnen som är med i den. I höstas tyckte han att det var jättekul. Men den senaste tiden har han inte varit på humör, och vill han inte så behöver han inte. Jag hoppas dock att han snart vill följa med till skogen igen. Jag tror att det löser sig när det blir lite skönare väder.

Nu ska jag fortsätta planera lite för Alexanders kalas på söndag. Det är ju lite att fixa med :) Ska försöka få ihop en fin tårta utan att det blir allt för mkt jobb. Vi får se hur det går :) Hade tänkt åka till Tårtdecor i Kungälv o inhandla lite fint tårtpynt eller nått, men det var ju knasiga öppettider där såg jag nu, så det kommer jag inte få ihop med allt annat som ska fixas med. Jag får förlita mig till min egen påhittighet samt tårtpyntsortimentet på Coop där det antagligen blir att jag handlar inför helgen. Alexander har beställt godis på tårtan, så det måste jag ju givetvis lösa :))

I morgon ska jag och Josefin åka iväg och ha det lite trevligt i några timmar. Jag kan tänka mig att vi kommer ha det ganska så mysigt, få lite gott att äta och prata en del om bebisar. Jag kommer att ha med en del av Josefins saker som hon vuxit ur, och som nu kan används igen :)

Hoppas att torktumlaren är klar snart, så man kan gå o lägga sig.... Hej svejs.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0