Snabbrapport

Har inte riktigt haft tid med bloggen idag känner jag. O inte igår heller nä.... Och snart tänkte jag gå o lägga mig, men här kommer en liten rapport i alla fall.

Igår jobbade ju David som sagt. Det är jättemkt på hans jobb nu och när man har chansen att få lite övertidstimmar så är det ju inte fel. Mamma o pappa kom hit o hälsade på. Alexander lade beslag på morfar och de var ute o körde traktor i en timme typ.... Under tiden åkte jag, mamma och Josefin till Plantagen och köpte lite mer blommor till utsidan. När David kom hem åt vi middag hela bunten innan det var dags för ma o pa att åka hem igen.

Idag har jag packat o skickat lite saker som jag sålt på Tradera. Bla vår babybjörn sele. Lite komiskt att jag köpte den ny på Coop för 199 kr när jag väntade Alexander (värsta rean), och nu får jag 320 för den begagnad :)
Sålde även ett fleecefodrat regnställ som jag köpt på Ullared för typ 80 spänn. Det var nästan nytt, vi använde bara byxorna ett par gånger. Jag har inte fattat när man ska ha ett regnställ med fleece i. "Alla" sa att det var så himla bra, och därför köpte jag ett. Men när ska man ha det? Nä, det duger gott med vanliga regnställ och ytterkläder under, i alla fall i den här familjen. Nu fick jag iaf 175 spänn för det, så det gick ju plus där med :D

Nu ikväll har jag och grannen varit iväg o köpt massa penséer till våra gemensamma blomlådor som vi har på altanen på framsidan. Så nu ska ljungen väck även där. Det var lite för kallt o sent när vi kom hem, så det blev inte planterat idag. Men jag kanske fixar det någon av dagarna här nu. Är sååå trött på att se all torr utblommad ljung.

Nu blir det ett tråkigt bildlöst inlägg här igen, jag borde ju fotat blomsterprakten. Men jag får göra det när det är planterat o klart sen istället!

Dax att sova!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Hej! Ja. nu är sjuklingarna hemma igen..

Jag såg att du planterat jättefint i den bruna krukan vid fartguppen! Verkligen superfint!!!

Postat av: Helén

Hehe, det var ju ett bra prispåslag! Jag har heller aldrig insett nyttan med fleecefodrade regnställ som ska vara såååå bra. Har köpt överdragsbyxor från Fix som är vattentäta som vi snart börjae med här, ska bli uppåt 10 grader i veckan.

2009-03-31 @ 10:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0