Solen skiner

Skönt och härligt med vårsol ute. MEN, varför måste det vara så kallt!! Jag skulle ju planterat penséerna och det andra jag har köpt, men det är för kallt för att jag ska känna lust att ställa mig där o fixa med jord och blommor o grejor. Så det har inte blivit av.

Har lämnat Alexander på dagis nu. Jag lyckades få på honom vantarna innan vi gick hemifrån och jag tror det bidrog lite till han var på något bättre humör vid lämningen idag. De skulle gå till skogen och han var inte ens ledsen. Han såg snarare fram emot att få gå till skogen o träffa fåglarna och Rufa (en pågittad figur som de träffar, som bor i ett träd) :) Skönt! 

Alexander hade, som vanligt nu för tiden (det har blilvit en vana), med sig 2 bilar till dagis. De flesta av killarna brukar ha det o så lånar de av varandra o leker o grejar. Men idag fick de följa med hem igen. Hela bygget ska saneras och det är förbud på att ta in egna leksaker, alla kläder ska hem o tvättas och man får bara ha med ombyten över dagen i en väska (istället för att lämna det i hans låda). Vinterkräksjukan har härjat fär länge nu, och de blir inte av med det. Så nu ska huset tömmas på så mkt saker som möjligt och det ska skuras o städas! Så hoppas vi att det blir bättre sedan!

Nu ligger Josefin ute o sover lite i vagnen, men det håller nog inte så länge till. Jag ska ta tag i något.

Ha en go dag!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Ojdå...! Vinterkräksjuka igen där? Var det inte så förra vintern också?

Seb hade ingen sjukdom som han fick pencellin för...

Bara vanlig förkylning. Känns ändå bra att ha kollat upp honom innan vi åker.

Ska till apoteket o storhandla sen : (

Ha det så bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0