Ny vagn :)

Idag har jag varit på Backaplan och spontanshoppat en barnvagn :) Det är ju i tidigaste laget att löpa en sulky redan nu till Josefin, men eftersom vi ville ha en Brio Race av 2008-års modell så får man lixom passa på medans de finns kvar på marknaden. Dessutom nedsatt, så den blev inte så dyr :) Bara 1699 kr!

Egentligen hade vi tänkt oss en 2009:a när vi såg att den kom i en sådan fin rosa färg. Men de har ändrat en del på designen och den känns verkligen "plastig". Dessutom var handtaget av något konstigt gummimaterial, kändes helmysko att hålla i. Och så var den ju dyrare då såklart.

Så nu blev det en fuxia-färgad 2008:a som lilla damen ska få åka i. Inte än, hon är lite för liten för att sitta bra i den. Men om ett tag. Vi får ha den på lager sålänge. Sen kan vi gå på promenad med var sitt barn i var sin race :) Vi får se hur länge vi har kvar Alexanders vagn, men än så länge så används den faktiskt lite då och då. Så den får väl stanna i vår ägo lite till. Sen får han nöja sig med att stå på bräda eller gå själv.

Givetvis har ju lilla föröken provsuttit också:

Kolla vilken fin vagn jag har fått!!


Det här blir kanon, här kommer jag att åka som en prinsessa!
(hehe, lite gulligt att fötterna inte ens når fram/ner till fotstödet
!)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Den var verkligen jättefin! Till sommaren kanske hon kan använda den lite och det är ju inte såå länge till...?! Posetivt tänkande som du märker. Jag är innerligt trött på detta väder nu. För att inte tala om alla vinterkläder som skapar kaos i hallen! Ha det bra!

Postat av: Caroline

Ja, jag hoppas hon kan använda den snarast! Är sååå trött på den stora klumpiga Brion. Men ny "bebisvagn" är ju inte aktuellt att köpa. Alexander "flyttade in" i racen när han fyllde 1. Så i början av sommaren tänker jag nog byta vagn, eller i alla fall använda dem parallellt. Ja, visst är den fiiin! :))

2009-03-03 @ 18:02:29
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: Helen

Jaaaaa den är snygg, precis den modellen o färgen jag tänkt köpa ;) har inte sett 09:orna live men har hört att de var plastiga så det var ju bra att få det bekräftat. Hm, ska ev. vänta till i höst tror jag o se hur de nya blir annars får jag väl leta på Blocket. Vi klarar ju oss ett tag med de vagnar vi har om man säger så...

2009-03-03 @ 18:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0