Trött

Jag är trött ikväll. Egentligen skulle jag inte bloggat, för jag var så trött och orkade inte starta datorn. Men så frågade David mig om jag inte skulle blogga? Det fanns ju givetvis en baktanke med den frågan. Han ville ha TVn så han kunde spela Xbox ;)

Anledningen till att jag är trött är väl att jag typ somnade när jag nattade Alexander förut. Så jag kom ner för trappan här som ett vrak vid kvart i nio och var väl inte så trevlig kanske. Men nu har vi druckit kaffe och kollat på "Såld på hus" på TV4+, så nu har jag piggnat till :)

Idag har jag och Josefin varit på utflykt till Sätila. Det var väldigt trevligt. Vi var hemma hos Lina som nu slutat jobba (eftersom det kommer en bebis snart) och fick jättegod lunch och smaskig paj till kaffet. Tack söta du! Josefin hade fullt upp med att utforska det fina huset och hittade en kompis - katten! Katten själv var dock inte lika road av hennes lek utan sprang o gömde sig. Josefin "sprang" efter så gott det gick :)
Kl 13.15 fick jag dock dra mig hemåt igen, för att hinna hämta Alexander klockan 14.

Idag har David varit och hämtat vår matta som vi beställde i söndags. Eller jag beställde snarare! Det slutade nämligen med att jag lämnade David och barnen på Toys R us efter att vi besökt två mattaffärer, och sen åkte själv o kollade i en tredje butik. Lugnare så :)
Så nu har vi äntligen en matta vid vår soffa. Känns skönt för fötterna :)

Nä, nu får jag nog avsluta tror jag. I morgon ska jag försöka hinna iväg och handla lite mat. Dock ska vi till BVC mitt i allt på 8-månaderskontroll. Jättedum tid kl halv 12. Det splittrar hela min dag, men men... Shit happens! Kanske åker jag på kvällen istället när David kommit hem så kan jag handla i lugn o ro.

Natti natti!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Var hittade ni er nya matta?

Ja, håller med om att såna tider typ 11.30 är en ganska knasig tid då man nästan inte hinner något vaken före eller efter...

Idag är det visning på huset mittemot (tror det var idag). Kul att se vad det är för spekulanter!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0