Uppiggande!

Med tanke på det "underbara" vädret man möttes av i morse var vi bara tvugna att ge oss ut o pigga upp oss lite, jag o barnen. Och det finns ju bara ett bra sätt - shoppa!

Vid frukosten såg jag i tidnigen att det skulle öppna en MQ-outlet på Freeport idag. Så det kunde ju vara trevligt att åka dit tänkte jag. Hade även förhoppning om att Alexander skulle kunna få något nytt pussel i leksaksaffären. Tyvärr var det ont om pussel med det antalet bitar jag tyckte kunde vara lämpligt. Så det blev inget till honom. Vi övriga i familjen fick dock lite saker. Josefin fick en adidas t-shirt. Försökte hitta en till Alexander också, men suck. Adidas är inte rätt form för honom. De kändes korta o breda i modellen. Ingen höjdare på vår smalis.

Till David fyndade jag lite billiga boxer-kalsonger på MQ. Och jag själv fick en top. Jag hoppas att den ska passa, för det var en omöjlilghet för mig att prova med två vakna barn i vagnen som helst ville vara någon annan stans än just i en affär!

Till mig blev det även lite smink och hårprodukter. Och inte så lite heller, kanske ska tilläggas. Jag har köpt 1,5 liter shampo och 1,5 liter balsam!! Ska bli intressant att se hur länge det räcker. Flaskorna kostade 229 kr styck. LIte dyrare än att köpa "vanligt" shampo, men inte svindyrt. Jag hoppas att det ska vara drygt och bra! Köpte även ett saltvattenspray till håret.
Till hemmet hittade jag en häftig kapsylöppnare från Orrefors för det finfina priset 35 kr. Vi har dåligt med "snygga" öppnare att lägga på bordet när vi har gäster.

Vi har med andra ord haft en trevlig dag jag o barnen. Det var roligt att komma ut lite. Alexander tyckte också att det var kul verkar det som! (Nästan hela tiden i alla fall)

I morgon har bli lite småsaker på programmet och på söndag jobbar David igen. Så jag får se vad vi hittar på då!

Trevlig helg på er!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Malin

Vi använder samma schampo/balsam fr Matrix som du kölpt- jag tycker det är kanon, bra med pumpar till och de räcker länge! (Man slipper oxå köpa hem flaskor var o varannan vecka)

2009-03-28 @ 10:21:08
URL: http://molea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0