Bilen har kommit hem :)

Blir en snabbis bara, jag borstar tänderna samtidigt ;)

Men jag tänkte i alla fall medela att idag har jag kört in en väldigt trevlig bil i vår garage! Tur att man kan trycka på en knapp o backspeglarna fälls in.. för det behövs :) Alltså, vårt garage är byggt för en bil i stil med Alexanders trampbil, eller möjligtvis en SMARTcar. Man hade tydligen inte större bilar än så på 70-talet. Men men... det får gå. Nu ska det införskaffas skumgummi att täcka sidan i garaget samt insidan av porten med, så att man kan öppna dörrar o bagagelucka utan att få för mkt skavsår.

David och hans pappa var i Jönköping o hämtade den. Sen när de kom hem byttes vi av o jag provkörde min nya bil för första gången genom att ta en tur till Backaplan mitt i rusningstrafik. (Att besöka systembolaget fredag eftermiddag kl halv 5 med strålande väderprognos inför helgen lär dröja innan jag gör igen).

Nä, dags att sova...
Oh no. Kom just på en liten detalj. Det finns inga lakan i sängen. Nähäpp, bara att ställa sig o bädda nytt då. Det skulle gjorts tidigare, men så blev det lite fullt med andra aktiviteter.

I morgon är det makrisarbete på programmet, Vår nya markis har kommit och ligger minst sagt ivägen genom hela vår tvättstuga och halva hallen. 6 meter markis är inte ngt man stuvar undan "lite käckt" i ett hörn. Så jag hoppas den åker ut o morgon o kommer på plats. Vi får se, först ska den gamla ner och nya fästen ska upp. Allt tar sin tid. På eftermiddagen ska vi till mamma o pappa på födelsedagsmiddag eftersom min pappa fyller år idag. Och innan dess ska vi se om vi får in bilstolarna i bilen också. Annars är det svårt att få med barnen... Nu har vi ju airbagen kvar fram, så Josefin måste flytta bak! (Det var f.ö underbart att kunna använda höger backspegel idag... den såg vi inte när vi hade hennes stol fram i den gamla bilen, minst sagt irriterande)

Sova var det ja... (har lite svårt att avsluta känner jag). Men först bädda! (David får nog slita sig från Xbox:en o komma upp o hjälpa mig!)

Natti!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Såg att markisen var på plats nu!!! Jättesnygg verkligen. Passar ju mycket bra att få upp den nu dessa dagar när solen gassar som bara den : )

Ha en fortsatt trevlig helg!

Postat av: Caroline

Ett litet problem med markisen än bara... elen är inte inkopplad, så vi kan inte fälla ut den... Men vi får ev "trixa" lite provisoriskt med det idag om vi ska kunna sitta ute o äta :)

2009-05-31 @ 10:32:24
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0