Förbjudna tankar

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen! Man får inte tänka förbjudna tankar....
I går kväll slog mig tanken att jag inte ens minns när vi var uppe med Josefin mitt i natten senast... Det kändes så skönt att hon sover så bra. När Alexander var i samma ålder var vi vakna med honom ca 2 timmar varje natt för att han vaknade o inte somnade om själv.

Och vad händer inatt?!?! Joho minsann. Kl 03:39 slår hon upp de blå o tycker att livet leker! Underbart! Sen tog det ca 1,5 timme innan jag kunde gå o lägga mig igen. Det känns i kroppen när jag varit uppe så mitt i natten. Jag är inte van vid det längre :)

Att skriva upp på minneslistan:
Jag ska aldrig mer tänka förbjudna tankar...


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Lina

Jag tänkte precis att oj, vilken skillnad mot med Felix - det har gått två hela nätter (!) och jag har legat i sängen hela tiden.. Med Felix hade jag ju snarare inte legat i sängen alls de första två nätterna.. Ja ja, tiden lär ju utvisa hur tankens makt är. Blir fint med de utemöblerna förresten, en fika i nästa vecka kanske? Ses imorgon! Kramar Lina

2009-05-18 @ 20:55:27
Postat av: Caroline

Tanken är att möblerna ska monteras på torsdag, så efter det är det fritt fram att komma o provsitta när ni vill komma hemifrån o Tuva är redo för en tur till Hising Island :)

2009-05-18 @ 22:14:19
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0