Helgen rusade iväg

Oj, vad tiden bara flyger iväg. Nu är det söndag kväll igen.
Igår var vi iväg o köpte nya utemöbler till altanen. Alexander var hemma hos mormor några timmar. Jag , David och Josefin flängde runt i olika butiker med sommarmöbler. Det blev tillslut ett bord och 6 stolar på Jysk. Bordet kan bli hela 2,60 m långt när man fäller ut det, så det känns skönt att ha gott om plats om man har gäster på besök, vilket vi gärna har! :)
Vi köpte även en ny dynbox för den vi hade blåste sönder för någon vecka sedan (Den har stått på gräsmattan under bygget, och vips flög väl locket upp och knäcktes). Och så ett litet "pickninckbord" till barnen.

Möblerna är inte monterade och på plats än, men här kommer en bild som jag lite olydigt lånade från jysk...

Nu ska vi bara hitta några snygga dynor till stolarna också. Det växer inte på träd kan jag lova. Jag tror inte ens vi har sett en endaste dyna som kan vara en kandidat... Vi får leta vidare. Det finns ju några kriterier som ska uppfyllas när man har små barn. Typ fläckar ska inte synas och de ska vara "smutsavvisande"/lätta att torka av. Sen är det ju bra om de är snygga och sköna (dvs tjocka) också. Jaja, vi hittar nog några snart. :)

Idag har jag och mamma varit på blomsterlandet och införskaffat utomhusväxter. Jag köpte 2 zinkkrukor till altanen och lite snyggt att sätta i dem. Jag köpte även 5 kryddväxter och lerkrukor till dessa. Jag har aldrig lyckats med en kryddväxt i hela mitt liv, men nu ska jag se om det funkar. Kan vara gott att använda i sommarens goda matlagning :) Jag köpte: Basilika, Timjan, Citrontimjan, Rosmarin och en Oregano som heter "hot & spicy" eller ngt i den stilen.
Bilder på detta får jag återkomma med. Jag har planterat allt idag på eftermiddagen,men inte fotat. och nu kom regnet här och det blev väldigt mörkt ute. Så jag springer inte ute med kameran just nu. Grannarna skulle ju tro att man är totalt tokig och undra om jag fått en knäpp! ;)

På tal om blomsterlandet, nu ska jag maila dem o klaga. På deras webb och på deras telefon informerar de om att de öppnar kl 11 på söndagar. Men när vi kom dit hade de öppnat redan kl 10. Då hade vi ju kunnat åka dit tidigare, som vi ville... Jag misstänkte att de öppnade 10, man tycker att de borde det mitt i högsässong, men när två info-kanaler säger 11 så tror man ju faktiskt på det! Jag tror bestämt att de behöver en informatör där! Jag kanske skulle söka jobb :)

Hej svejs!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0