Jodå, vi lever

Det blev visst en liten bloggpaus här. Man kan inte vara på topp alla dagar :) Men här kommer ett litet livstecken i alla fall.
Vet inte om det har hänt så mkt sen sist, livet rullar på.
Hela helgen gick åt till att bygga altan. Nu är det snart klart... lite på staketet kvar bara. Och en mellanvägg mellan oss o grannen. Och en grind! Den är viktigast av allt :)

I söndags åkte jag o Josefin hemifrån. Vi hälsade på en av mina jobbarkompisar och hennes lille kille. En annan jobbarkompis o hennes dotter var också där. Anledningen till att vi sågs på helgen var att dessa två kollegor till mig har börjat jobba igen efter sin mammaledighet. Vi fick jättegod lunch och sen tog vi en härlig promenad innan vi åkte hemåt.

I måndags fick vi besök av Lina och Felix. Det var väldigt trevligt (som vanligt) Fast Lina hade hellre vart på BB om hon hade fått välja... men nu kan man ju inte det. Tyvärr! (Hade jag fått välja hade jag inte heller varit på BB den 13 juli förra året, utan minst 3 veckor tidigare!) Vi var i alla fall glada över att få besök. Alexander tycker det är så roligt när Felix kommer, han väntade hela morgonen här och frågade minst en gång i minuten om inte Felix skulle komma snart! Och tillslut så kom han ju!!
Efter lite lek på utsidan åt vi lunch. Sen tog vi en tur till centrum för att köpa lite blommor i blomsteraffären. Alexander o Felix körde trampbil och cykel hela vägen.

Igår var dagis stängt, så Alexaner var hemma. Vi stämde träff med en av hans kompisar på dagis (och hans mamma och lillebror). Regnet vräkte ner ute när vi gick härifrån, men "kläder efter väder" gäller! Vi bestämde oss dock för att gå hit hem istället för att stanna vid någon lekplats. Killarna gjorde ett tappert försök att vara ute en stund o köra Bobbycar o traktor och sådär, men det var ine så lockande i regnet. Så vi gick in istället. Sen lekte alla barnen i ett par timmar. När det var lunchtime så var Alexander jättetrött. Så han gick upp o lade sig o sov!

Ikväll ska jag o mamma in till stan en sväng och vara med på ngn nyinvigning av Lindex i Nordstan. Mamma fick en inbjudan av sin granne som jobbar där. Jag hoppas kunna göra några trevliga fynd :)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Halloj i stugan!!Förstår att det inte funnits tid till att blogga nu när ni håller på med altanen. Och dagarna bara rusar iväg...

Hoppas det fina vädret kommer tillbaka så ni kan njuta av er nya fina altan!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0