Kort update

Här har inte hänt mkt sen sist. Igår kom inte Lina och Tuva, vilket egentligen var tanken att de skulle ha gjort. Vi har ju som sagt eventuellt blivit smittade med vattkoppor (nöjdå så Helén ? ;)) men vi vet inte än. Dock smittar det ju några dagar innan utbrott och det vore ju absolut inte någon hit om lilla Tuva 1,5 vecka gammal får det! Så Lina tog det säkra före det osäkra o stannade hemma, smart val enligt mig.

Idag har vi inte gjort så mkt heller. Det har blåst full storm. Och nu, när jag sitter här o skriver kom regnet, himlen öppnade sig kan man lugnt säga. Vi var en sväng i Kungälv och införskaffade lite mat jag o Josefin. Annars handlar jag ju oftast på Coop här borta (jag har kommit på "min grej", att handla kl 8 på lördag morgon när de öppnar. Helt perfekt! Vi är ju ända vakna lixom...) . Men Coop har verkligen ett kasst utbud när det gäller barnmat. Det går inte att få tag i nästan något som Nestlé tillverkar, och just deras gröt och fruktmellanmål mm är vi väldigt glada i. Så då får man åka till Maxi ibland o bunkra.

Imorgon har jag ett stort uppdrag :) Det är att invänta posten och hoppas att den kommer innan kl 13 (tveksamt, den är alltid så sen här!) Först när posten kommit har jag alla uppgifter jag behöver så jag kan ringa ICA-banken o fixa så att våra lånade bilpengar kan föras över till vår "riktiga" bank. Och om jag inte får detta med posten så får vi inte loss pengarna (eftersom vi inte har något kort att betala med från kontot på ICA) o kan inte hämta bilen på fredag.  Så nu hoppas jag att Posten sköter sig. För jag vill ha vår nya bil!
(Så om ni ser någon galning som irrar runt o jagar brevbäraren i sin lilla golfbil här i morgon, så är det bara jag!)

Nä, nu ska jag sova. Det sa jag för en timme sedan också, men så fastnar man här framför datorn. Suck!
Natti!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

ja nu blev det ju bra ;DPå tal om små postbilar, de körde sönder vår brevlåda med en sådan igår, hörde en smäll och sen ringde det på dörren... men efter ett par timmar hade det varit en kille här och monterat upp en ny till oss, rätt bra egentligen, vi behövde en ny låda.

2009-05-28 @ 17:45:18
Postat av: Caroline

Haha, perfekt ju :) Få ny brevlåda sädär! Själv har vi ju inkast rakt in i förrådet, så här är inte så mkt att köra sönder.

2009-05-28 @ 21:21:46
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0