Kulturellt värre

Igår eftermiddag fick jag ett samtal med en högst oväntad inbjudan. Något jag aldrig kunde gissa att jag skulle få förmånen att hänga med på när jag vaknade på morgonen. Det var snälla Eva som ringde o frågade om jag ville följa med till konserhuset då hon hade fått två biljetter lite hastigt. Det ville jag såklart, så kl 18.00 bänkade vi oss i salongen för att njuta av en kosert med Göteborgs symfoniker. Inte något jag någonsin skulle komma på tanken att gå på annars, men nu när jag fick chansen insåg jag att det var väldigt trevligt. Konserten fick dessutom väldigt bra betyg av GP idag. Och jag måste säga att jag var positivt överraskad. Dirigenten var helt underbar. Så nu har jag minsann lagrat finkultur för minst ett år framöver ;)

Efter konserten gick vi till en bar och tog lite gott att dricka innan det var dags att gå till våra bussar och dra oss hemåt. Det blev en väldigt lyckad och trevlig kväll. Och väldigt oväntad! :)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Oj oj oj... jag har aldrig varit på något sådant! Det lärt riktigt "vuxet" : )

Kul att komma iväg och bli bjuden på sånt man aldrig hade kommit på att köpa själv!



Vad fin altanen blev nu när staketet är klart så ser man helheten liksom! Vi ska nog fixa våran del av planket till helgen. Hoppas det är ok att det är lite "genomskilnigt" ett litet tag till...

Ha en bra dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0