Ny bil :)

Här ser ni vad vi var o köpte igår :)
Vi har äntligen fått tag på en ny bil!


Svart Toyota Avensis årsmodell 2008 som gått knappt 1500 mil. Känns väldigt bra :)


För att få tag på denna skönhet fick vi bege oss till Jönköping. Så vi hade en heldagsutflykt hela familjen igår. Nästa fredag ska David åka o hämta den. Det ska monteras en dragkrok på den först. Det var det enda som saknades... (Nej, vi ska inte bli med husvagn, vi tycker bara det är skönt att ha möjligheten att köra med ett släp lite då och då!)


Nu har vi kört färdigt med vår Corolla Verso och snart har vi istället en Avensis. Känns som att den kommer bli lite rymligare :)

Skönt också att vi fick tag på en bil med en färg som vi kunde tänka oss. Hade vi hittat den "perfekta bilen" och den hade varit silvermetallic vet jag inte vad vi hade gjort (förmodligen inte köpt den). Vi vill verkligen inte ha en bil i den tråkiga färgen. Jag fattar inte hur det kan rulla så många silver-bilar på vägarna. Så tråkigt. Nu har vi haft champagnemetallic i 4 år, och den är ungefär lika trist. Men har varit okej. Helst ville vi ju haft en knallblå eller knallröd bil. Men köper man begagnat kan man inte få allt. Nästa gång ska jag i alla fall ha cerise ;)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0