1a advent

Idag är det 1a advent. Dagen började med frukost (ja, som vanligt med andra ord). Vi tände första ljuset i årets upplaga av adventsljusstaken:På förmiddagen var jag ute och satte upp lite beslysning. Det är långt ifrån klart, men nu har vi iaf lite som lyser där ute. Ljusslinga på balkongräcket, ljusslinga i lilla busken på framsidan och kransen på ytterdörren. Bara resten kvar... Måste inhandla granris till altanräcket först.

Efter lunch tog vi oss en tur till Kungälv. Det var skyltsöndag på stan och vi passade på att göra en liten utflykt. Det är sällan man ser så många människor på Kungälvs gator samtidigt ;) (Jo, förra hösten råkade jag komma mitt i någon vikingamarknad, då var det kaos, det ska jag passa mig för att göra igen!) Det blev inte så mkt shopping dock. Endast en tomteklänning till Josefin att ha på Lucia. David fick lite underhållning han med. I skyltfönstert till en underklädesbutik hade de "show" och visade upp utbudet. Dvs lättklädda damer som dansade. Inte dåligt. Lite nakenchock skulle man nästan kunna kalla det ;)

David tog en liten paparazzibild, med mobilen, på den fina dansen i skyltfönstret...


Alexander träffade tomten inne i leksakaffären. Han vågade dock varken gå fram och hämta paktetet man fick eller prata med den skäggprydde mannen. Jag tror minsann att övning krävs inför julafton...

Efter middagen här hemma var barnen mer vilda än tama, så vi tog oss ut på promenad/lek med grannen. Vi gick till en lekplats en bit bort och så fick barnen leka av sig lite energi.


Alexander påväg ut när vi ska på promenad som sedan blev lekplatsbesök :)
(På bilden syns även boven i dramat om min bilnyckel, dvs krukan där den legat o gömt sig... antagligen har den ju ramlar ut min väska eller ficka samtidigt som jag tagit upp dörrnycken för att låsa upp när vi kom hem)


Josefin på lekplats nr 1, vi bytte efter en stund o gick till en större och roligare.


Nu ligger båda i sängarna och sover sedan ett bra tag tillbaka. Dags att slappa en stund innan det är tid att sova. I morgon väntar nya utmaningar!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Vilken FIIIN adventsljusstake!!!!! Var har du hittat den?

2009-11-30 @ 08:43:39
Postat av: Magda

Trevlig första advent - i efterskott :)'

kram Magda

2009-11-30 @ 12:11:30
URL: http://w
Postat av: Caroline

Linda - den har jag köpt på Village.

2009-11-30 @ 18:05:59
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: Pelle

typsikt david att hitta sånt... ;)nu funkar vår kommentarsfunktion

2009-12-01 @ 19:26:06
URL: http://www.grebbeshultdelikatess.se
Postat av: David

Oj, PELLE inne och kommenterar! Det var inte.. igår! :D

2009-12-03 @ 14:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0