Tillbaka till "riktig" vardag

Nu är Josefin totalt inskolad (enligt förskolan i alla fall, hon har ju som längst varit där 2,5 timme i sträck, men det räcker tydligen.) och i morgon är det vardag "på riktigt". Jag börjar jobba efter mitt schema (90%) och David börjar jobba han med (efter sitt schema). Båda barnen går till förskolan och får äta frukost där. Det har inte Alexander gjort på 1,5 år. Det ska bli spännande att se hur allt kommer att funka, bra hoppas jag :)

I torsdags kväll satt jag här och gjorde hennes låda som hon ska ha på dagis. De vill att man ska göra en sådan till barnet, dvs klä en låda med papper och sätta foton på henne och oss och andra nära o kära. Sen plastar man in hela härligheten och så har hon den o kan titta på under dagarna när hon saknar oss som mest :) Egentligen ska man göra den på dagis, när man är där o skolar in, men nu har jag ju inte varit där så mkt, o när jag varit det har vi varit ute. Davids intresse för detta pyssel var väl "sådär" kan man säga... Här är i alla all några glimtar från det färdiga resultatet.


Så nu är barnen i säng och två klädhögar ligger o väntar inför morgonens påklädning. Kl 7.30 ska sötnosarna "levereras" på sina respektiva avdelningar på dagis. Skönt att vi i alla fall har båda i samma hus!

I fredags var David och Josefin på vårdcentralen. I torsdags blev det ju klartecken för att vaccinera även henne, så det var ju lika bra att få det gjort på fredagen (för att få ev biverkningar över helgen o slippa vabba det första man gör). David gjorde en liten chansning och fyllde i en lapp till sig med, och då fick han också en dos. Perfekt! Själv får jag ju vaccin på jobbet, men det är tidigast v 49, om jag minns rätt. Så i morgon eller på tisdag tågar jag nog till vårdcentralen jag också. För i morgon börjar de vaccinera personer under 40. Att vänta till v 49 (eller längre) känns inte aktuellt!

Igår var det lördag och vi gjorde väl inget speciellt egentligen. Vi tog en tur till Sisjön på eftermiddagen. David behövde ny jacka och hittade en sådan. Barnen fick roa sig inne på Toys R us ett tag och själv tog jag en svängom inne på Rusta och köpte nya "granslingor med ljus" till balkongräcket (de förra som jag slet med för ett år sedan är förda till tippen!)

Idag har vi varit i Sätila igen. Det blev dock en ganska kort visit där, då vi hade med oss vår gamla kyl och frys som Lina o Pelle har köpt av oss. Vi hade inte så lång hyrtid på släpkärran och var tvugna att vara tillbaka här på Hising island igen kl 16.00. Men vi hann med en fika och barnen kunde leka en stund.

Några bilder från idag


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Jättefin låda!!! Smart att sätta på foton på familjen på ifall längtan blir för stor....

2009-11-15 @ 22:03:00
Postat av: Jenny

Vilken fin låda! Imponerande! Själv gjorde jag en fotobok (modell enklare) till Noel helt på eget initiativ. Hoppas första "riktiga" dagen gått bra för lilltjejen.Fina morgonrockar på bildena förresten=)

2009-11-16 @ 14:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0