Bytt operatör

Sådär ja, nu har jag bytt operatör på mobilen och är Telia trogen igen :) Känns bra. Det ringde en liten söt tefonförsäljare till mig igen i veckan, och han ville ju gääääärna att jag skulle komma tillbaka som kund. Egentligen innebär väl kanske inte bytet att det blir billgare för mig per månad, snarare kanske det blir aningens dyrare, men inte så mycket. Jag har de senaste åren haft en mobilräkning på ca 69-100 kr i snitt per månad. Nu kanske den kommer ligga på 100 kr. Så det blir nog bra. Dessuom får jag ju en bättre operatör :)

Dessutom vlle han få mig att köpa ny telefon också. Han föreslog en T700 som jag iofs är väldgt lockad av att införskaffa (finns dessutom i rosa!!). Även om jag inte behöver den. Jag har ju en telefon (som ju är helt nyservad och typ hälten av delarna utbytta). Han kunde "ge" mig denna fina telefon för endast 100 kr extra/månad i 24 månader = 2400 riksdaler. Inte speciellt billigt med andra ord. Jag kan köpa den på NetOnNet för 1749. Och slipper ju dessutom ha den på avbetalning.
I alla fall så dividerade han och jag om priser och telefoner och abonnemang och allt möjligt i 18 minuter. Det vet jag för han avslutade samtalet med att påpeka hur länge vi hade pratat, han tyckte jag var lite jobbig. Dessutom kallade han mig från första stund för Carro. Väldigt irriterande. Det är inte mitt namn, och bara för att många som heter Caroline/Carolina har smeknamnet Carro, så har jag inte det. Och en person som ringer för att sälja mig något ska inte anta massa saker... Visst, vissa kallar mig Carro, och jag går inte omkring o stör mig på det... men jag kallar aldrig mig själv det och jag anser nog att ska man kalla någon vid smeknamn bör man först kolla upp med vederbörande att det är okej!
Lika irriterad blir jag när andra går omkring och kallar Alexander för Alex. Helt utan att kolla om vi kallar honom det. Jag har aldrig sagt Alex om/till Alexander. Men Alexander är oftast med på noterna om någon tilltalar honom med detta smeknamn, "jag heter ALEXANDER", säger han då! :) (inte något vi lärt honom att reagera på, men det blir väl så automatiskt eftersom ingen i hans närhet säger Alex, vill han kalla sig för Alex när han blir äldre så är det upp till honom!)

Jaha, det blev visst en lång utläggning här, jag har lite svårt att begränsa mig ibland ;) Nu ska jag ta tag i disken. Josefin sover och David + Alexander är ute och städar (vi har städdag). Jag o Josefin ska gå ut till de andra sen när hon vaknat och fått något i magen.

Ha en go lördag!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Hahahaha jag vet för jag kallade Alexander för Alex i mammagruppen en gång och du korrigerade direkt! Bra med raka rör.

2009-10-24 @ 15:20:45
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se/
Postat av: Caroline

Oj, gjorde jag det :) Jaja, inte så att jag brukar "skälla ut" folk för att de säger alex, men ibland kommer vissa på sig (i efterhand) och fågar om vi kallar honom det. Då säger jag ju såklart att vi inte gör det.

2009-10-24 @ 17:00:39
Postat av: Verkstadsklubben metso

Det är roligt att du nu har vaknat upp i det vanliga arbetslivet som tröst till vardagen kanj ag berätta att pappa komer att åka ut och jobba på Söndag och dra inn nya pengar till din vardagliga shopping.

2009-10-24 @ 20:04:58
URL: http://Någon ska betala
Postat av: Jenny

Kul att du bytt till en operatör du gillar. Men vilken snubbe som ringde!!! Jag hade blivit skitsur om någon hittade på ett smeknamn till mig på det sättet!

2009-10-25 @ 08:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0