En fas?

Hmm, vi vet inte riktigt vad det kan vara. Men jag hoppas att det är en fas och att den går över snabbt! Ja, jag talar om vår minsta lilla solstråle här hemma. Hon har börjat tycka att det är så himla kul att vara vaken på nätterna igen. Jag kan meddela att det finns ingen annan i den här familjen som tycker att det är det minsta roande.

Just nu känns varje natt som ett lotteri. Natten till idag var helt okej, Josefin sov som hon skulle och vaknade vid 6.45 i morse. Dvs helt normalt och acceptabelt. Natten till i fredags däremot, då vaknade hon runt midnatt och sen tog det väl si sådär 3-4 timmar innan hon sov ordentligt igen. Det är ingen höjdare.

Äter gör hon däremot. Okej, vissa måltider får hon väl kanske inte i sig så mycket som man hade önskat. Viljan är det nämligen inget fel på... Att bli matad är uteslutet. Det ska ätas själv, och hälften ska spottas ut igen och andra hälften ska slängas på golvet, typ... Vid middagen idag var det dock en hungrig liten tjej som satt vid bordet. Hon åt klyftpotatis och fläskkotlett i mängder.

Alexander är inte hemma ikväll, han är hos farmor och farfar och sover över. De har varit på bio idag på eftermiddagen och sen får han stanna där inatt. Han har det säkert supermysigt.
Igår var han förresten hos tandläkaren för första gången i sitt liv (om man bortser från bakterietestet som gjordes för ca 1 år sedan). Det gick jättebra, han gillade att åka upp o ner i stolen och gapade stort o fint så att tandläkaren fick titta på alla tänderna. Duktiga killen!


Nyduschad och trött tjej, dax att sova!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Sova eler inte sova... Himla söt är hon i alla fall! =)

2009-10-25 @ 08:08:46
Postat av: Linda

Håller med Jenny! Väldans söt iallafall : )

2009-10-27 @ 17:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0